Hatay

Basketbolda maçın ardından

20:01 14 Şubat 2016
Basketbolda maçın ardından

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 19. haftasında sahasında Orduspor'u 84-77 yenen Hatay Büyükşehir Belediyespor'un yardımcı antrenörü Aikaterini Chatzidaki, maçta fazla top kaybı yaptıklarını ancak oyunda kontrolu sağladıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Chatzidaki, ligde son sırada yer alan Orduspor ile yaptıkları maçın zor geçeceğini beklediklerini kaydetti.

Orduspor'un oyun planına göre maça iyi hazırlandıklarını ifade eden Chatzidaki, "Maça iyi hazırlandık. Oyunda iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. Biraz fazla top kaybı yaptık ama oyunu kontrol altına almasını bildik" dedi.


-Orduspor cephesi

Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl ise galip gelen Hatay Büyükşehir Belediyespor'u tebrik etti. Kazanmak istedikleri bir maça çıktıklarını ancak başaramadıklarını dile getiren Deringöl, şöyle devam etti:

"Maça iyi başlamış olsaydık sonunu iyi getireceğimizi biliyorduk. Aslında ilk 5 dakika iyi oynadık fakat ikinci 5 dakikada bir anda fark 11 sayıya çıktı. Toparlayamadık. Arkadan yetişmeye çalıştık ama yorulduk. Bugün kısıtlı bir kadroyla oynadık. Bir oyuncumuz kötü oynadığı zaman maçı kazanamıyoruz. Bugüne kadar hiçbir zaman oyuncularım için birşey söylemedim ama ABD'li oyuncu Tierra La She Ruffin Pratt skora katkı sağlamadı. Maçtan 2 sayı ile çıktı. Diğer oyuncularım ciddi sayılar attı. Bugün oyuncumuz Pratt takıma katkı sağlasaydı belki sonuç daha farklı olabilirdi"

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.