Hatay

Hatayspor Kulübü Başkanı Toksöz:

13:53 29 Mart 2016
Hatayspor Kulübü Başkanı Toksöz:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hatayspor'un kulüp başkanı Aydın Toksöz, bundan sonra herkesin her zaman yenilen değil, yenen bir Hatayspor göreceğini söyledi.

Toksöz, kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında, 1967 yılında kurulan ve herkesin gıptayla baktığı Hatayspor'u olması gerektiği yere taşıyacaklarını belirtti.

Geçtiğimiz hafta takımlarının kendi sahalarında Kırklarelispor karşısında oynadığı maçı oldukça beğendiğini ifade eden Toksöz, şöyle devam etti:

"Kırklarelispor maçında farklı bir Hatayspor seyrettik. Bu sezon ligde kalacağımızı kendimize söylemiştik. Buna futbolcularımız, taraftarlarımız, kamuoyu ve teknik heyetimizin de inandığını gördük. Kırklarelispor'a attığımız 3 gol bizim için sezonun en iyi ve değerli golleriydi. Bu sonucu almamızda bize katkısı olan teknik heyetimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki tüm maçlara da aynı heyecanla çıkacağız. Bundan sonra herkes her zaman yenilen değil, yenen bir Hatayspor görecek"

Toksöz, hedeflerinin önlerinde kalan 5 maçın hepsinden 3 puan almak olduğunu kaydetti.

Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal da Kırklarelispor maçında aldıkları 3 puandan öte oyun olarak ortaya koydukları performansın üst düzeyde olduğunu belirtti.

Takıma geldiğinde ligin ikinci yarısında alacakları her puanın kendileri için çok önemli olduğunu söylediğini hatırlatan Toysal, "Deplasmanlarda kaybedilen maçlarda hep üzülen taraf biz olduk. Hem oyun hem de pozisyon anlamında üstündük ama ya yenildik ya da berabere kaldık. Bundan sonraki süreçte Hatayspor'un kalan son 5 maçta puan alarak bu ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Alınan her puan bizim için çok önemlidir" diye konuştu.

Toysal, takımının pozitif oyunuyla ileriye daha iyi baktıklarını sözlerine ekledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.