Hatay

Hatay'da aranan 6 kişi yakalandı

15:10 18 Şubat 2017
Hatay'da aranan 6 kişi yakalandı

İskenderun ilçesinde çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan ve aralarında cezaevi firarisinin de olduğu 2'si kadın 6 zanlı, eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, haklarında yakalama kararı bulunan ve aralarında cezaevi firarisinin de bulunduğu şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler şüphelilerin Modern Evler, Barbaros, Kocatepe, Buluttepe ve Çay mahallelerinde olduğu bilgisi üzerine adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, İskenderun Cezaevi'nden firar eden ve hakkında 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü S.Ş, "hırsızlık, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yaralama, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan 7 yıl 3 ay 20 gün hapis cezası bulunan hükümlü G.S, "gece vakti yol kesme" suçu ve "konut ve iş yerini yağma" suçundan kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan hükümlü V.G, "uyuşturucu kullanmak ve satmak" suçundan aranan hakkında kesinleşmiş 1 yıl 6 ay hapis cezası bulunan hükümlü M.Ç, "silahla yağma" suçundan aranan kadın H.Ç. ile dolandırıcılık suçundan aranan N.S. gözaltına alındı.

Emniyete götürülen 2'si kadın 6 zanlı sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.