Hatay

Okulunda idareci, sahada antrenör

14:40 21 Kasım 2017
Okulunda idareci, sahada antrenör

Hatay'ın Hassa ilçesinde yaşayan 37 yaşındaki Erhan Balcı, okulda yaptığı idarecilik görevinin yanı sıra gençlerin spor yapmasını sağlıyor.

2010 yılından bu yana Hassa Belediye Spor futbol takımının başarısı için mücadele eden aynı zamanda son 3 yıldır Hassa Anadolu İmam Hatip Lisesinde müdür olan Balcı, ilçede sporcu yetiştirmek için çaba harcıyor.

Okuldaki işlerini tamamladıktan sonra üzerindeki takım elbisesini çıkarıp eşofmanlarını giyen Balcı, ilçedeki şehir stadının yolunu tutuyor.

Haftada iki antrenmana giden Balcı, ailesine ayıracağı zamandan kısarak gelecek nesillerin daha sağlıklı, topluma yararlı, kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları için çalışmalarını sürdürüyor.

Evli ve iki çocuk babası Balcı, çocuklarıyla daha çok zaman geçirmek istediği günlerde bazı antrenmanlara 8 yaşındaki kızı Nadire Öykü ile gidiyor.

Balcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalması için çaba gösterdiğini söyledi.

Okulunda idareci, sahada ise antrenör olduğunu ifade eden Balcı, şöyle devam etti:

"Yaklaşık 7 yıldır Hassa Belediye Spor futbol takımlarını çalıştırıyorum. Son 3 yıldır da Hassa Anadolu İmam Hatip Lisesinde idareci olarak görev yapmaktayım. İlçedeki gençleri kötü alışkanlıklardan, kötü ortamlardan uzaklaştırarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi daha sağlıklı, vatanına milletine yararlı bireyler olmaları için çalışıyorum. Çocuklarımızı kahvehane, internet kafe köşelerine göndermek yerine yeşil sahalarda geleceğe hazırlıyoruz. Gençlerimizi sadece futbola değil hangi spor dalına ilgisi varsa ona yönlendiriyoruz."

Balcı, sağlığı el verdiği sürece gençleri sporla buluşturmaya devam edeceğini vurgulayarak amacının gençleri spora yönlendirmek olduğunu, gençleri spora teşvik etmek için yoğun çapa gösterdiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.