Hatay

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

16:07 18 Şubat 2018
Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla bir grup hakim, savcı, bürokrat, öğretim üyesi, avukat ve iş adamından oluşan grup, Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gelerek ziyaretlerde bulundu.

Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Reyhanlı'ya gelen hukukçu, bürokrat ve iş adamlarından oluşan grup, kaymakamlık, belediye ve askeri birlikleri ziyaret ederek, Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Grup adına açıklama yapan Türk İslam Karakoç, TSK tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Askerlerimizi, gazilerimizi ve şehit ailelerimizi ziyaret ettik, devleti temsil eden yetkilerimizle görüştük. Zeytin Dalı Harekatı'nda askerlerimizin, devletimizin, sınır boyundaki halkımızın yanında olduğumuzu binlerce arkadaşımız adına deklare edip selamlarımızı ilettik. Dualarımız, yüreğimiz, ruhumuz askerimiz ve gazilerimizledir. Allah, askerlerimizin, devlet büyüklerimizin yar ve yardımcısı olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.