Hatay

Kara kalem çalışmalarını kaldırımda sergiliyor

11:22 09 Mayıs 2018
Kara kalem çalışmalarını kaldırımda sergiliyor

Hassa ilçesinde lise öğrencisi Bilal Dağcı, boş zamanlarında yaptığı kara kalem çalışmalarını kısıtlı imkanlardan dolayı kaldırımda sergiliyor.

Akbez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri 11'nci sınıf öğrencisi Dağcı, 6 ay önce bir arkadaşından etkilenerek kara kalem çalışmasına başladı.

Okulundan arta kalan zamanlarında sık sık kara kalem çalışmaları yaparak kendini geliştiren Dağcı, yaptığı çalışmaları vatandaşların beğenisine sunmak istedi.

Gün içerisinden okulda olduğundan sergi zamanı olarak ders saati öncesini seçen Dağcı, resimlerini cadde kenarındaki kaldırımda sergiliyor.

Dağcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kara kalem çalışmasını severek yaptığını söyledi.

Kısıtlı imkanlardan dolayı sergisini sokağa açmak zorunda kaldığını ifade eden Dağcı, "Sergimi sabah 6.30'da açıyorum. Saat 8.00'a kadar açık oluyor. Daha sonra okula gidiyorum. Çünkü sınavlarım var. Elimdeki imkanlar ancak bu kadar. Salon, sehpa gibi imkan olursa daha iyi yerlere sergimi açabilirim." ifadelerini kullandı.

Dağcı, her gün okul çıkışlarında eve giderek bir şeyler çizdiğini söyleyerek çizdikçe kendini geliştirdiğini kaydetti.

Kara kalem sanatçısı olmak istediğini belirten Dağcı, "Çalışmalarının okulda öğretmenlerim ve arkadaşlarım tarafından beğeniliyor. Ayrıca sergimi gezen vatandaşlarda beni tebrik ediyor. Bu şekilde sergimi bir süre daha devam ettireceğim." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.