Hatay

İYİ Parti Hatay mitingi

18:16 01 Haziran 2018
İYİ Parti Hatay mitingi

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, "Gençleri huzurlu ve mutlu, erkekleri yani anneler ve babalar çocuklarının gelecek endişesinden kurtulmuş, huzurlu ve refah içerisinde bir Türkiye vizyonumuz var." dedi.

Akşener, partisinin Hatay İl Başkanlığınca Emlakbank Evleri Meydanı'nda düzenlenen mitingde, gittiği her ilde kendisine yemeni veya yazma verildiğini hatırlattı.

Bu yazma ve yemenilerde kadınların hayali ve umutlarının bulunduğunu paylaşan Akşener, cumhurbaşkanı seçileceğinde o yazma ve yemenilerle müze açacaklarını aktardı.

Gazetecilerden birinin kendisine "Nasıl bir Türkiye vizyonu?" şeklinde soru sorduğunu anlatan Akşener, şöyle devam etti:

"Gençleri huzurlu ve mutlu, erkekleri yani anneler ve babalar çocuklarının gelecek endişesinden kurtulmuş, huzurlu ve refah içerisinde bir Türkiye vizyonumuz var. Türkiye'nin daha hızlı hareket edebilmesi için erken seçim istediler biz de eyvallah dedik. Biz bu seçime hazırız çünkü biz milletimize güvendik, milletimize dayandık, yola öyle çıktık."

Tarıma sanayi gözüyle bakılması gerektiğini anlatan Akşener, "Buradan size söz veriyorum. 5 yıl içerisinde ülkemiz dışarıdan gıda ithalatı yapmayan bir ülke olacak. Hepinizi bu manada değerlendireceğim. Yeniden fabrikalar açılacak." diye konuştu.

Akşener, partisinin milletvekili adaylarını sahneye davet ederek, kendisine ve milletvekili adaylarına destek istedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.