Hatay

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

15:26 11 Haziran 2018
Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

AK Parti Hatay milletvekili adayı Sabahat Özgürsoy Çelik, 'Vakit Hatay Vakti, Vakit İcraat Vakti ve Vakit Şahlanma Vakti' sloganıyla seçmenleri sandığa davet etti.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerinde büyük bir başarı göstereceğini belirtti.

Kadınların sesini meclise taşımak istediğini ve halktan biri olarak milletin hakkı için mücadele edeceğini ifade eden Çelik, şöyle devam etti:

"Samimiyet ve mütevazılık vazgeçilmezimizdir. İstişare her zaman en önemli ilkemizdir. Toplumun her katmanıyla her zaman iletişim ve istişare halinde olacağız. Sorunlara köklü çözümler bulacağız. Toplumun inanç ve değerlerine karşı eşit mesafede duracak, tüm değerleri başımızın üstünde taşıyacağız. Hatay tüm değerlerin başkentidir. Habib-i Neccar'ın diyarından Amonos eteklerinden Çevlik'in sahillerine kadar her yerde ayak izlerimiz var. Analarımızın dertlerini biliyoruz. Dertlerine derman olmak için 'Güçlü Kadın, Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye' şiarıyla yolumuza devam edeceğiz. Makamlarında geçici olduğunu çok iyi bilmekteyim. Bu nedenle aziz milletimize hizmet etmek gibi şerefli ve onurlu bir görev olan milletvekilliğimiz süresince çocuklarımıza ve gençlerimize kalıcı eserler bırakmak için çalışmalar yapacağız."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.