Hatay

Eğitim-öğretim yılı planlama toplantısı yapıldı

16:35 14 Eylül 2018
Eğitim-öğretim yılı planlama toplantısı yapıldı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 2018- 2019 eğitim-öğretim yılı planlama toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda, İlçe Kaymakamı Murat Bulancak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan, daire ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda okul güvenliği, uyuşturucu maddelerle mücadele kapsamında alınması gereken tedbirler gibi birçok konu ayrıntılı olarak değerlendirildi.

Kaymakam Bulancak, toplantıda yaptığı konuşmada, öğrencilerin huzurlu bir ortamda okul içinde ve dışında bulunması için gereken her türlü tedbirin alınacağını söyledi.

Öğrencileri kendi evlatları gibi gördüklerini aktaran Bulacak, ''Okulumuzun iç ve dış güvenliği için gereken her türlü önlemi aldık. Özellikle uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan çocuklarımızı korumak için her türlü tedbiri alıyoruz. Özellikle servislerin jandarma ve emniyet ekiplerimizce sıkı takip altında tutulması gerektiğinden belirli yerlerde servis kontrolleri yapılacaktır. Okul çevrelerinde okulla ilgili olmayan kişilerin bu bölgeden uzaklaştırılması için kolluk kuvvetlerimiz devrede olacak." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.