Hatay

180 kiloluk kadın hastaneye kaldırıldı!

15:09 25 Eylül 2018 3 Yorum Var
180 kiloluk kadın hastaneye kaldırıldı!

Hatay'da 37 yaşında 180 kiloya ulaşan 2 çocuk annesi Fidan Altın, fazla kilolarından kurtulabilmesi Hatay İl Sağlık Müdürlüğü'nce tedavi altına alındı

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerince evinden ambulansla alınan Fidan Altın (37), Hatay Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

'GEZMEK DOLAŞMAK İSTİYORUM'

Aşırı kilolarından kaynaklı şeker, kolesterol ve kalp rahatsızlığı bulunan Fidan Altın, bir an önce tedavi olarak fazla kilolarından ve diğer rahatsızlıklarından kurtulmak istediğini söyledi. Altın, "En kısa zamanda eski sağlığıma kavuşmak istiyorum. Hayata tekrar iki elle sarılmak, kapının önüne çıkabilmek, gezmek, dolaşmak istiyorum. Doktorlarımız bana yardımcı olsunlar, beni zayıflatıp yürütsünler başka bir şey istemiyorum" dedi.

Fidan Altın'ın endokrin, genel cerrahi, kardiyoloji, psikiyatri ve dahiliye uzmanlarınca gerekli tetkiklerinin yapıldığı, sonuçlarla birlikte plan doğrultusunda tedavisine başlanacağı öğrenildi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Polat 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı olsun.Hic kimse bu durumda olmak istemez
    Cevapla
  • vertase 5 yıl önce Şikayet Et
    kendin dana gibi yersen doktor seni nasil zayiflatsin bol bol yemek yerken doktora soruyormuydun hanim efeni simdimi aklina geldi sen kendin istmezsen sana dünya yardim edemez kendin calisacaksin yoksa yok .
    Cevapla
  • Fato 5 yıl önce Şikayet Et
    Yerken yanındamıydınız. Bu kadar saygısızca eleştirmişsin
    İlk beğenen sen ol
  • gılgamış türk 5 yıl önce Şikayet Et
    -Az yemek ustalık,çok yemek hastalıktır.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.