Hatay

Döve döve oğlunu komalık etmişti! Cani baba...

08:50 03 Ocak 2019 5 Yorum Var
Döve döve oğlunu komalık etmişti! Cani baba...

Hatay'da 6 yaşındaki oğluna şiddet uygulayan baba gözaltına alındı...

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 6 yaşındaki oğluna şiddet uyguladığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. İhbar üzerine Hatay'ın İskenderun ilçesi Gültepe Mahallesi'ndeki bir adrese  giden 112 Acil Servis ekipleri başına sert bir cisimle vurulduğu değerlendirilen  6 yaşındaki M.Y'yi İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Küçük çocuk hastanenin cerrahi yoğun bakım servisinde tedavi altına  alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında çocuğun babası Mehmet Y. oğluna şiddet  uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Bu arada, zanlının, olaya müdahale eden sağlık görevlilerine, oğlunun  yüksek bir yerden düştüğünü ileri sürdüğü öğrenildi.

M.Y'nin annesi Gülistan Ö. (29) ise yaptığı açıklamada, olayı gören  diğer oğlunun, ağabeyinin babası tarafından dövüldüğünü söylediğini öne sürdü.

Mehmet Y'den 1,5 yıl önce aşırı şiddet gördüğü için boşandığını ifade  eden Gülistan Ö, "Çocuğumu elektrik süpürgesinin demiriyle dövmüş. Çocuğun her  yeri mosmor olmuş. Oğlum şu an ölüm döşeğinde. Çocuğa müdahale edeyim derken  çocuğun kalbini durdurmuş. Oğlumun durumu hiç iyi değil, durumu çok kritik. Beyni  ve damarları hepsi zedelenmiş. Kalp atışları azalmış. Hiç bir şey bırakmamış  ondan." diye konuştu.

Gülistan Ö, zanlıdan şikayetçi olduğunu belirterek 7 yıl evli kaldığı  eski eşinden her gün şiddet gördüğünü ileri sürdü.

 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • mazlum 5 yıl önce Şikayet Et
    böylelerini idam edeceksin. rabbim yavrumuza şifa versin. Şöyle bakıyorum, eğer bir evde çocuk anne veya babadan şiddet görürse, büyüyüp evlendiğindede o ebeveyn çocuklarına ve eşine aynı tepkiyi veriyor. Böylelerini evlendirmeyeceksin hadımlaştırmak lazım. evlendirip hem evlendiği bayana hemde olan çocuğa yazık..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • hancı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu caniyi annelere vereceksin, bir de ben gibi evlat hasretiyle yanan ama maalesef çocuk sahibi olamayan insanlara... Bırakın biz lime lime ederiz bu kansızı...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    o çocuğu döven babaya...çocuğu dövdüğü elektrik süpürge sopasını alacan ,al sana diyeceeeen ............................?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • asi 5 yıl önce Şikayet Et
    o babayıda komalık edecen akıl sağlığı raporu alıp serbest bırakmıyacan savcı ve hakimler en ağır cezayı vermeliler mesela idam
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • niksarlı 5 yıl önce Şikayet Et
    bne babası be düpedüz canavar..
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.