Ayağı kırılan yavru köpek için seferber oldular

Erzurum'un Oltu İlçesi'nde, otomobilin altında kalarak sol ön ayağı kırılan yavru köpeğe Ortopedi Uzmanı Dr. Gökhan Tolga Akbulut müdahale etti. Bir vatandaş da sahipsiz köpeği garajında koruma altına aldı.

Ayağı kırılan yavru köpek için seferber oldular
Ayağı kırılan yavru köpek için seferber oldular
GİRİŞ 05.04.2013 10:49 GÜNCELLEME 05.04.2013 10:49

Aslanpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi Karabulut Sokak'ta yavru köpek, bir otomobilin altında kaldı. Sürücünün yavru köpeğin feryadına aldırış etmeden uzaklaşmasına tepki gösteren sokak sakinleri, hemen yardıma koştu. Hayvansever vatandaşlar, bir taraftan sürücüye tepki gösterirken, diğer taraftan da veteriner hekim arayışına girdi. Bu arada sokakta ev yemekleri servis edilen restoranı bulunan Sema Dağaşan, işyerinden getirdiği yemek ve su ile yavru köpeğin karnını doyurdu.

Hiçbir veteriner hekime ulaşamayan vatandaşlar, çareyi hayvanlara yönelik yapmış olduğu yardımlarla tanınan Oltu Devlet Hastanesi Ortopedi Uzmanı Dr. Gökhan Tolga Akbulut'a aramakta buldu. Durumu öğrenen Dr. Akbulut, sokakta acı içerisinde feryat eden yavru köpeğin ayağındaki kırığı alçıya aldı. Bir hayvansever de garajının kapısını açarak köpeğin bakımını üstlendi. Dr. Akbulut, köpeğin tedavisini yakından takip edeceğini söyledi. 


KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı