Çocukların dayanışması sokak köpeğini kurtardı

Manisa Selendi'de bir aracın çarptığı ve çocukların sahip çıkarak veterinere götürülerek tedavisi yapılan Pamuk isimli yavru sokak köpeğinin bakımını da bir başka öğrenci grubu üstlendi.

Çocukların dayanışması sokak köpeğini kurtardı
Çocukların dayanışması sokak köpeğini kurtardı
GİRİŞ 12.04.2014 00:10 GÜNCELLEME 12.04.2014 00:10

Geçtiğimiz gün Manisa'nın Selendi ilçe merkezinde bulunan 3 Eylül Ortaokulu yolunda öğle saatlerinde plakası bilinmeyen bir aracın çarpması sonucu sol arka ayağı kırılan 3 aylık yavru sokak köpeğine öğrenciler sahip çıkmış, Pamuk ismini vererek İlçe Gıda Tarım ve hayvancılık Müdürlüğüne götürüp, burada, Veterinerler Mehmet Örs ve Tahir Belli'ye tedavisini yaptırmışlardı. Köpek yavrusuna şimdi bir başkan öğrenci grubu bakımını üstlendi.

İyileşinceye kadar bakımını üstlenecek olan Öğrenciler, Atatürk İlkokulu 1.Sınıf öğrencisi Bekirhan Taşdemir, Atatürk İlkokulu Anasınıfı öğrencisi Afra Ekim, Üçeylül Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri Salih Ekim, Sude Tutar ve Duduhan Ekim Pamuk'a kendi elleri ile Pamuk'a kalacak bir kulübe yaparak yağmur ve çamurdan kurtardılar.
"Arkadaşlarımızın duyarlılığına bizler duyarsız kalamazdık" diyen Bekirhan Taşdemir, "Bizler de Pamuk'a iyileşinceye kadar karnını doyurup sıcak bir ortamda bakacağız kendimiz yemeyip ona yedireceğiz" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı