Susuz kalan tilkiler ilçe merkezine indi

Bodrum'da, tepe ve ormanlık alandan ilçe merkezine inerek evlerin bahçelerine giren yabani domuz ve tilkiler, heyecan yarattı.

Susuz kalan tilkiler ilçe merkezine indi
Susuz kalan tilkiler ilçe merkezine indi
GİRİŞ 20.09.2014 12:02 GÜNCELLEME 20.09.2014 12:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Torba Mahallesi’nde sabah saatlerinde sokaklara ve evlerin bahçelerine kadar inen domuz ve tilkiler, korku yarattı. Yabani hayvanlar bahçelerdeki bazı kümes hayvanlarına zarar verdi.

KÜMES HAYVANLARINA ZARAR VERDİLER

Balkondan domuzların ve tilkilerin fotoğraflarını çeken emekli bankacı, evli ve bir çocuk annesi Gül İşisağ, "Sabah balkona çıktığımda karşımda iki tane dev domuzu görünce korkuya kapıldım. İyi ki dışarı çıkmamışım. Çünkü şimdiye kadar küçük domuzları görüyorduk ama ben böyle domuzu hiç görmedim. Üstelik bahçelere kadar girip kümes hayvanlarına ve bahçelerdeki tarım ürünlerine zarar vermişler. Bunlar bir insana saldırırsa çok kötü olabilir. Sanırım aşırı kuraklık nedeniyle dağlarda aç kalmaları sonucu şehrin içine kadar inmeye başladılar. Ancak bu inişleri tehlikeli boyutlara ulaştı" dedi.

YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    YAPILMASI GEREKEN . Bu olay Avrupa ülkelerinden birinde yaşansa idi,yetkililer olaya derhal el atar,hayvanların yaşadıkları yere ufak göletler yada suluklar yapar,yiyecek kor . doğal hayatı korumaya alırlardı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan öncülük etti! Türk siyasetinde yeni bir sayfa açıldı
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı