Beyaz kaplan genci böyle öldürdü

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'deki bir hayvanat bahçesinde kaplanın parmaklıkları aşan bir genci öldürdüğü an böyle görüntülendi.

GİRİŞ 24.09.2014 13:45 GÜNCELLEME 24.09.2014 14:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Hayvanat bahçesinin yöneticisi Riaz Khan, yaklaşık 17 yaşlarında olduğu tahmin edilen gencin uyarılara rağmen parmaklıkları atlayarak kaplanın bulunduğu ağaçlar ve çimlerle kaplı adacığa geçtiğini söyledi.

Görgü tanıkları ise gencin hayvanın yerine girmesinden sonra beyaz kaplanın saldırısına uğradığını anlattı.

Olaya şahit olan Himanshu, yerli gazetelere yaptığı açıklamada, "Yüksek sesle bağıran birini duyduk. Sesin geldiği yere koştuk. Gencin kaplanın altında acılar içinde bağırdığını duydum. Bazı çocuklar ise kaplanı uzaklaştırmak için küçük sopalar ve taş atıyorlardı." diye konuştu.

Hayvanat bahçesi yetkilileri en sonunda kaplanı korkutarak kafesine kilitlerken, yaklaşık 2 saat sonra gencin cesedine ulaştı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 10
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    SessizMühendis adlı yorumcu arkadaşa katılıyorum ve eklemek istiyorum.. @Veysel Kara, en değerli insandır hiç şüphesiz ama hayvanların da canı vardır. Allah, bir karıncayı değil öldürmek incitmememizi söylemiştir. Buna rağmen neye dayanarak ''Bir insanın canı için dünyadaki bütün hayvanların canı feda edilebilir. Yaratılanların en değerlisi şüphesiz insandır. O hayvanı öldürmek şart'' diye cahilce konuşabiliyorsun! İşte İslam böyle cahillikler-yarım bilgiler- yüzünden bu halde! Yarım bir bilgi bazen yanlış bir bilgiden daha tehlikelidir. Bence hata hem oraya atlayan insanda hem de oranın güvenlik görevlisindedir. Ne demek parmaklıkları geçti? Görevli isen geçirmeyeceksin! Hadi geçti diyelim. Orada o kadar zaman içinde hayvana zarar vermeden uyuşturucu iğne ile uyutulabilir. Ama o da yok!
    Cevapla
  • SessizMuhendis 9 yıl önce Şikayet Et
    @Veysel Kara ve Begenenler.... Adam istegi ile girmis, deli gibi atlamis asagiya , kaplana tapar gibi elleriyle hal ve hareket yapiyor.Bilmeyenler icin soyleyelim; hintlilerin bir kismi kaplan,maymun gibi hayvanlara tapiyor inanislarinda!! "Bir insanın canı için dünyadaki bütün hayvanların canı feda edilebilir." demissin, begenenlerde begenmis...Ne guzel, dunyada 28 tane beyaz kaplan kaldigini biliyormusunuz? Vurun gitsin. Kim takar kaplani - soyunu degil mi...Yazik...
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    ne diyecegimi . sasirdim ya..nasil aldi goturdu oyle..sen misin hayvanlara tapan..tanrina kavustun iste :)
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    HAYVAN AÇ. Dakikalarca da kimse birşey yapmıyor Güvenlik filan uykuda sanırım Eee kardeşim hayvanda aç ise yapacak bişey yok.
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    YAZIK OLMUŞ DA... BEN.... Bu Hindistan'ı bir türlü anlamadım gitti. İnsanlar ve hayvanlar içiçe;hatta bazan hayvanlar insanlardan daha bi değerli sanki! Mübarek İmam-ı Rbbani Hz.'lerinin yattığı yer olmasa başka şeyler yazacaktım ya neyse...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı