Ayı yaşlı adamı canlı canlı yedi!

Hindistan'da yaşanan korkunç olay saniye saniye kaydedildi.

GİRİŞ 24.11.2014 21:44 GÜNCELLEME 25.11.2014 09:10
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Dünya, Hindistan'ın Madhugiri bölgesi yakınındaki bir çiftlikte meydana gelen vahşeti konuşuyor.

Çiftlik yakınlarına inen vahşi bir ayı, yaşlı çiftlik sahibini yiyerek öldürdü! Olay amatör bir kamera tarafından kaydedildi.

Görüntülerde yaşlı adamın, ayının saldırısından kurtulmaya çabaladığı görülüyor. Çevredeki insanlar da müdahale etmeye çalışıyor, ancak maalesef başarısız oluyor. Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybediyor.

Bölgeden alınan bilgiye göre çiftçiyi kurtarmaya çalışan bir diğer kişi de yine aynı ayı tarafından saldırıya uğradı ve hastaneye kaldırıldı. Ayı, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından vurularak öldürülürken, yapılan açıklamada vahşi ayının 12 yaşlarında olduğu bilgisi verildi.

YORUMLAR 12
  • serhat 9 yıl önce Şikayet Et
    Temel'in biri ayı öldürdüğü için mahkemeye çıkmış. karar açıklanırken falan filan kanuna göre TBMM kararıyla şahsın şu kadar yıl hapsine şu kadar para tazminine karar verildi diyince... Temel itiraz eder; hakim bey ayınınki mecliste bukadar adamı var gurban olaaym asın beni.
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Batılı çok tasvir etmemek lazım. Tamam böyle bir olay oldu de ama bunun görüntüsünü vermeye ne ihtiyaç var? TV ler gazeteler vahşet görüntüleri ile doluyor taşıyor. Yoktu eskiden böyle şeyler,yazık ya.
    Cevapla
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    olayı kameraya çekmek aklına geliyor da ayıyı ürkütüp kaçıracak birşey gelmiyor mu aklına...herşey bitti bi tek görüntü almak kaldı öyle mi? bu nasıl bir vicdansızlıktır..insanlığın bitttiği yer arkadaş..hadi telaşlanırsın elinden birşey gelmez belki ama oturup da bunu kameraya da çekmezsin ayıdan bozma mahluk
    Cevapla
  • adem 9 yıl önce Şikayet Et
    şu kamerayı kullanana uyuz oldum . adam orada ölüyor o orada ne yapıyor
    Cevapla
  • nihat 9 yıl önce Şikayet Et
    türkiye de ayı öldürmeyi yasaklayan zatı muhteremleri bu ayının önüne atacaksın arkasından bağıracaksın ayı öldürmek yasak mı diye bu ne biçim zihniyet ayının değeri var insanın değeri yok doğal hayatmış sayın gökçek demişti ya tükürürüm ben böyle doğal hayata
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor