Kaybolan kedisini 10 yıl sonra buldu

Norveç'te '6'ncı Peter' adlı kedi kaybolduktan 10 yıl sonra bulundu.

Kaybolan kedisini 10 yıl sonra buldu
Kaybolan kedisini 10 yıl sonra buldu
GİRİŞ 24.12.2014 15:31 GÜNCELLEME 24.12.2014 15:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kedisine kavuşmaktan büyük mutluluk duyan sahibi Renate Storvoll Unneberg hayatının en güzel Noel hediyesini aldığını söyledi. 

Renate Storvoll Unneberg, kedi ve köpek bakım evinden kendisine telefon edilip kedisinin bulunduğu bildirildiğinde kulaklarına inanamadığını söyledi. Unneberg, şunları anlattı:

"Kedi bakım evinden telefon ettiler ve bir kedi bulunduğunu, kulağındaki işaretten benim olduğunun anlaşıldığını söylediler. Aradan geçen 10 yıllık süreden sonra kedimizi bulma ümidimizi tamamen yitirdiğimiz için kulaklarıma inanamadım. Hemen kedi bakım evine koştum. Kedimi görünce çok duygulandım. Tabii 10 yıl uzak kalınca bizi unutmuş ve biraz vahşileşmiş. Odaya girince tepki gösteriyor ama tepkisi çabuk geçiyor ve kucağıma geliyor. Kedim, bana hayatımın en büyük Noel hediyesi oldu."  

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    insanın NORVEÇ li olası geliyor... bizde bir sokak kedisinin ortalama ömrü 3-4 sene iken,kadın kaybolan kedisini bakım evinde 10 yıl sonra bulabiliyor,bu nasıl memleket,bu nasıl hayvana itina ve sevgi şaşırdım. işte peygamberimizin hayvanları koruyun ve gözetin demesi budur.biz müslüman olarak uyguluyamıyoruz ama,elin gavuru uyguluyor. YAZIK .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar