Kurbağayı yılanın ağzından kurtardı

Bursa’da bir peyzaj firmasının bahçesinde yakaladığı kurbağayı yemeye çalışan yılanı görenler kurbağayı kurtarmak için seferber oldu.

GİRİŞ 05.07.2015 16:16 GÜNCELLEME 05.07.2015 16:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Elinde kürekle gelen bahçıvan kurbağayı yılandan kurtardı. Yılan kaçarken kurbağa ise yem olmaktan bahçıvan sayesinde kurtuldu.

Merkez Osmangazi ilçesi Balat Mahallesindeki bir peyzaj firmasının bahçesindeki bitkiler arasına gizlice gelen yılan buradaki kurbağayı yakaladı. Bahçeden kurbağa sesi gelmesi üzerine firma çalışanları, çiçeklerin arasını kontrol etti. Zehirli olduğu iddia edilen yılanın yakaladığı kurbağayı yemeye çalıştığını gören çalışanlar büyük korku yaşadı. Yılanın kurbağayı yerken kurbağanın çektiği acı kameraya yansıdı. Yılanın ağzından kurbağayı kurtarmaya çalışan firma çalışanları bir bahçıvandan yardım istedi. Eline aldığı kürekle yılanın yanına gelen Sürmeli Ertek isimli bahçıvan, kurbağayı yılana yem olmaktan kurtardı. Özgürlüğüne kavuşan kurbağa uzun süre bahçeden ayrılmazken yaklaşık 2 metre olan yılan ise ortadan kayboldu.

lindeki kürekle yılanı aramasına rağmen bulamayan Sürmeli Ertek, “Buralarda yılan çok oluyor. Geçen günlerde iki metre uzunluğunda bir yılan yakaladım. Bugün de kürekle kurbağayı yemek isteyen yılanı uzaklaştırdım. Kurbağa kurtuldu, ama yılan kaçtı. Bahçıvanlık yapıyorum. Yılandan korkmuyorum. Kurbağayı yemeye çalışan yılan zehirli bir yılandı” dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğal bir olaya müdahil olmanın anlamı ne yılan bu tabiki yiyecek. Yılana yapılan yanlış bize yapılmıştır.
    Cevapla
  • Haluk Tek 8 yıl önce Şikayet Et
    Yılanın rızkına mani oldunuz bu hiç adil değil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar