3 bacaklı kedi her yerde aranıyor

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan Taner Şengezer (54), 10 gün önce kaybolan ve sol bacağı olmayan kedisi 'Cino'yu her yerde arıyor. Şengezer, "Kediyi kim bulursa haber versin, sürpriz para ödülü vereceğim" dedi.

3 bacaklı kedi her yerde aranıyor
3 bacaklı kedi her yerde aranıyor
GİRİŞ 11.11.2018 19:02 GÜNCELLEME 11.11.2018 19:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Karaçay Mahallesi sakini, hayvansever Taner Şengezer; 'Cino' ismini verdiği, sol bacağı olmayan, Tekir cinsi, 3 yaşındaki kedisinin 10 gün önce kaybolduğunu söyledi.

Arama çalışmalarına rağmen 'Cino'yu bulamadığını belirten Şengezer, "Evin önünde oynarken, akşam eve gelmediğini fark ettim. Hangi şartlarda kaybolduğunu da bilmiyorum. Sol ön bacağı kangren olduğu için İzmir'de ameliyat ettirmiştim. Bu nedenle sol ön bacağı yok. 3 yıldır benimle yaşayan kedimi bulan kişiye, sürpriz para ödülü vereceğim" diye konuştu. Şengezer, 'Cino'nun, kendisi için manevi değerinin çok yüksek olduğunu dile getirerek, bulan ya da görenlerden haber vermesini istedi. Taner Şengezer, ayrıca kedisinin bulunması için hazırladığı fotoğrafı, sosyal medya hesabından paylaşarak, takipçilerinden yardım istedi.

YORUMLAR 8
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    bazıları kedilerden hastalık bulaşır diye yanaşmıyor,60 yaşındayım ve çocukluğumdan beri kedilerle içiçeyim,bir hastalık kapmadım. ama insanlardan kaptım,bi kere birinden grip bulaştı,zor atlattım,bide elinde ekzama yada mantar olan birinden tokalaşırken banada bulaşmıştı,2-3 ay çekmiştim.
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    şu öleceğini anlayıpta evini terketme olayı gerçekten benim başıma geldi. 16 sene muhabbet kuşu besledim(1993 de bahçemde yakaladım). 2009 yılında ankara'dan gelen misafirim yazın camı açık bırakmış kuşun olduğu odada ve yatmış. normalde kaçmayan hayvan uçup gitti. çok üzüldüydük. hayvan diyip geçmeyelim gerçekten tabiatta herşeyin bir nedeni var. bizlere merhamet etmeyi öğretiyorlar.
    Cevapla
  • Hur adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Supris para odulu 1 tl de olabilir 10 kurusta sonucta supris yaneee
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    başka bir şey de olabilir.
    Cevapla
  • Sus zübük 5 yıl önce Şikayet Et
    1000.tl 10000.tl olabilir
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimi bu olaya gülebilir ama o sevgiyi tadına varanlar ise bu duruma çok üzülür ,(((((
    Cevapla
  • ben 5 yıl önce Şikayet Et
    kedileri pek sevmezdim. 2010 yılında çocukların ısrarı ile bir tane aldık bağımlılık yaptı resmen. bu kadar akıllı olduklarını bilmiyordum. kedi sevmeyen ben şimdi kediyle kucak kucağa yatıyorum. hiç uykun yokken mırmırı ile adamı iki dakikada uyutuyor. uykusuzluk çekenlere duyurulur. tabi önce onu gerçekten sevmen lazım yoksa yanına yaklaşmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak