Yavrularını korumak isterken öldü

Söğüt ağacının gövdesinde doğum anne kedi yavrularını köpek saldırısından korumak isterken öldü.

Yavrularını korumak isterken öldü
Yavrularını korumak isterken öldü
GİRİŞ 09.06.2019 19:38 GÜNCELLEME 09.06.2019 19:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bursa İznik'te Çakırca köyü sahilinde 1,5 ay önce anne kedi, söğüt ağacının gövdesinde doğum yapmıştı. Yavrularına söğüt ağacının dalında büyütmeye çalışan siyah renkli anne kedi yavrularını köpek saldırısından korumak isterken öldü.



Talihsiz olay dün akşam sıralarında yaşandı. Yavrularına saldıran köpeğin önüne atlayan anne kedi, yavrularını korumak isterken bedelini canıyla ödedi. Öksüz kalan yavrular halen söğüt ağacında yaşıyor. Henüz bakıma muhtaç olan yavrulara kahvehane işletmecisi bakıyor.


 

 

 

YORUMLAR 6
  • sahın 4 yıl önce Şikayet Et
    Etrafındaki insanlara sevap kazanmak için bir fırsat
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    7-8 yıl önceydi ,anne kedilerden biri ağızından hafifçe yaralnamıştı ve o halle 3 yavruyu asma dallarından tırmanark 2 katın balkonuna getirmişti..aslında çok çekingen olmasına rağmen yardım istercesine yakın duruyordu yiyecek verdim yemedi hastaydı ,gitti bir daha bahçede görmedim..yavruların gözü kapalı besleyici olsun diye süte bir yumarta biraz şeker az yağ az vitamin ve balık yağıyla karıştırıp ağızlarını hafiften süte batırınca hemen yalamıyı öğrendiler ve ben büyüttüm ,sürekli baktımda ama 4 yıl sonra hiçbiri yoktu ,bir araştırma-deneyde anne sütü içmeyen kediler 3-4 yıl sonra kalp damar ve diğer hastlaıklardan yaşamıyormuş..
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    seleksiyon
    Cevapla
  • prmk 4 yıl önce Şikayet Et
    seleksiyon dediğinde hayatta kalanını güçlü olması gerekiyordu fakat burada en güçsüz olan yavrular hayatta kalmış... burada darwinist bir şey değil yaratıcının kadınlara verdiği annelik duygusunu görüyorum.
    Cevapla
  • selim ileri 4 yıl önce Şikayet Et
    geri zekalı!!!
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    de git seleksiyonmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!