İnsan başlı domuz doğdu iddiası Video

Guatemala'da insan başlı bir domuz yavrusu dünyaya geldiği iddia edildi. Görenleri hayrete düşüren hilkat garibesi doğumla ilgili birbirinden farklı yorumlar yapıldı.

GİRİŞ 06.09.2011 12:42 GÜNCELLEME 06.09.2011 12:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Garip görünüşlü hayvanın dünyaya geldiği Santa Cruz El Chol köyünün sakinlerine göre, yavrunun bu şekilde doğmasının nedeni uzaylıların dünyayı ziyaret etmesi.

Çiftlik sahibi Escobar Arias, yavru domuzu gördüğünde şoke olduğunu belirterek, "Gerçekten korkutucu bir ifadesi vardı. Bir tür uzaylıya benziyordu" dedi.

İtalyan Corriere della Sera gazetesinde yer alan habere göre, yerel sağlık yetkilileri ise görüntülerinin internet sitelerinde yayımlanmasının ardından bir anda ün kazanan şanssız domuz yavrusunun bu şekilde dünya gelmesinin nedeninin genetik bir sorun ya da çevre kirliliği olduğu görüşünde.

Daha önce de birçok hayvan hidrosefali nedeniyle şekil bozukluğuyla doğmuştu.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • umityldz 12 yıl önce Şikayet Et
    zaten. domuzlarda maymunlarda ALLAH ın sınırlarını çiğnemiş ve O nun lanetine uğramış mahlukatlar değilmi?.... şaşılacak durum yok..
    Cevapla
  • İbrahim Dursun 12 yıl önce Şikayet Et
    MUTASYONLAR VE GENETİK SAPMALAR! İnsan başlı domuz mu?!-1. Allah cc nün yaydığı kainat/tabiat sergisinde,koyduğu kurallar vardır.Canlılar arasında -tür- gerçeği vardır.Türler arası geçiş yoktur..Yani insandan insan doğar.Domuzdan, domuz.Eşek hep eşektir.Eşekliğine doymaz(!)Eşekle at çiftlerşirse KATIR doğar.Amma velakin katır üreyemez..KATIRIN üreyememesi bize türler arası geçişin olmadığının en önemli ve basit kanıtıtıdr...Ve hayat böyle devam edip gider.Bazan insanlığını yitirenlerin ,aşağılık maymunlara ve domuzlara çevrildiğinide bize kuran haber veriyor..Bazanda mevcut tabiat düzeninde,canlılarda -mutasyon- dediğimiz genetik sapmalarda olabiliyor..Fakat bunlar üreyerek fertil, fertleri meydana getiremeyip canlılar arası-tür- gerçeği ve -türler arası geçiş olmadığı-gerçeğini değiştiremiyor..Maymunluğa merak edenlerde yok değil!Bunlarda insanlıklarının ve akıllarının kıymetini anlayamayan zavallılar!..İnkara saplanıp kendilerini kandırmaya çalışıyorlar..Kainattaki merdiven/basamak misali yaratılışı inkar edip,sapıtıyorlar!VesSELAM
    Cevapla
  • Mehmet Yenici 12 yıl önce Şikayet Et
    Mucize!. Her bir doğum mucize değil mi? İnsanoğluna sürekli gördükleri sıradanmış gibi geliyor. Biraz farklılık gördüğünde ancak "Mucize" diye isimlendiriyor. Adetullah dışında bir yaratılışa hayret edenlere hayret etmek lazım. 6 Parmaklı çocuk, iki başlı boğa görünce şaşıranlar, neden 5 parmaklı, tek başlı olanı görünce şaşırmazlar? Hepsi ayrı bir mucize değil mi? Bizlerdeki bu ülfet hakikati görmemize ve uyanmamıza engel oluyor. Cenab-ı Hak bizlere basiret versin. (Amin).
    Cevapla
  • üye 12 yıl önce Şikayet Et
    joker kart. istenilen herhangi bir yöne çekilebilecek bir medyatik malzeme. Örneğin: sapıklık, ahir zaman, etik dışı bilim, genetik çağın ayak sesi,photoshop harikası,..vb
    Cevapla
  • ahmet KAYA 12 yıl önce Şikayet Et
    İlişki. Sanırım birisi domuzla cinsel ilişkiye girmiş Araştırmak gerek derim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...