Haşim Kılıç'a sürpriz ziyaret

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, dernek yöneticileriyle beraber Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ı ziyaret etti.

Haşim Kılıç'a sürpriz ziyaret
Haşim Kılıç'a sürpriz ziyaret
GİRİŞ 23.04.2014 01:00 GÜNCELLEME 23.04.2014 04:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ziyarette sarı lacivertli taraftarların başlattığı Adalete Fener Yak kampanyasında toplanan 500 bini aşkın imza ve yorum AYM Başkanı Haşim Kılıç ile paylaşıldı.

Yıldırım'ın avukatlarının AYM'ye yaptığı bireysel başvuruya cevap beklenirken gerçekleşen ziyaret dikkat çekti.

BAHÇELİ'Yİ DE ZİYARET ETTİLER 

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerinin yeniden yargılanması talebiyle 'Adalete Fener Yak Kampanyası'nı başlatan 1907 Fenerbahçe Derneği yöneticileri dün kampanya kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de görüştü.

34 KLASÖR İMZA VE YORUMU İLETTİLER 

Dernek başkanı Ali Koç devam eden kampanyaya destek veren 500 bini aşkın imzayı ve yorumları 34 klasör ile Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sundu. 

Dernek yönetimi toplanan imzaları önümüzdeki günlerde de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a iletmeyi düşünüyor.

ONAMADAN SONRA GÖZLER AYM'YE ÇEVRİLMİŞTİ 

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Aziz Yıldırım'a verilen cezayı onaması sonrasında Aziz Yıldırım ve avukatlarının gözü Anayasa Mahkemesi'ne çevrilmişti. Yıldırım'ın avukatları AYM'ye bireysel başvuruda bulunmuş ve çıkacak kararı beklemeye başlamıştı. AYM'den gelecek hak ihlali veya tedbir mahiyetindeki bir karar Aziz Yıldırım için yeniden yargılanma sebebi olacak.

ALİ KOÇ: TEK TALEBİMİZ YENİDEN VE ADİL YARGILANMA 

Görüşmelerin ardından açıklama yapan 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Koç, 500 bini aşkın kişinin imza kampanyasına katıldığını vurguladı ve "Bizim tek talebimiz yeniden ve adil yargılanmadır. Adaletin renginin olmadığını bu kampanyada bir kez daha gördük. Hukukun üstünlüğüne olan inancımızı bugün kampanyamızın ilgililerinden Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Haşim Kılıç'a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye ilettik. Hukuk, evrensel kurallarla, bağımsız kurumlarıyla ve hukukçularımızın vicdanlarıyla bir bütün olarak işler. Bizler hukuka güveniyoruz. Talebimizin dikkate alınacağına inanıyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • NurYolu 9 yıl önce Şikayet Et
    şike kokan hareket bunlar. bir spor kulübünün başkanı ceza yemiş o spor külübünün fahri başkanı başbakanla ağır yöneticisi anayasa başkanıyla görüşüyor ? sayın erdoğanı seviyorum fakat bu spor konusunda yanlış yapıyor kim sucluysa cezasını ceksin kardeşim
    Cevapla
  • mehmet özgür 9 yıl önce Şikayet Et
    İYİ GAZLAR. Haşim efendiye iyi gazlar. Haşim efendi, inşallah bu gazlara itibar etmez. Bir sıradan vatandaş olarak söylemek istediğim şu, Haşim efendi, merhum Özal hatırına millet seviyordu sizi. Ama sen de gezici ve paralelcilerle paralele girmişsen, Abdüllatif Şener, dahası biçare Sarıgül de sana der olmuyorsa, var git paralel hezimete hadim ol.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…