Rehinelerin kurtarılmasını hazmedemedi!

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu 49 konsolosluk personelinin kurtarılmasını hazmedemedi.

Rehinelerin kurtarılmasını hazmedemedi!
Rehinelerin kurtarılmasını hazmedemedi!
GİRİŞ 21.09.2014 09:18 GÜNCELLEME 21.09.2014 10:45
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

IŞİD'in Musul'da kaçırdığı 49 konsolosluk personelimizin kurtarılmasını bir türlü hazmedemeyen malum çevre yine AK Parti'yi hedef aldı.

TBB Başkanı Feyzioğlu bir açıklama yaparak, "Bu olayın sorumluları, bugün gurur tablosu sergileyemez" dedi. 

İŞTE FEYZİOĞLU'NUN O AÇIKLAMALARI:

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, IŞİD'in Musul'da rehin aldığı Türk Konsolosluğu çalışanlarının serbest bırakılmasıyla ilgili soruyu yanıtladı. Fevzioğlu, rehinelerin kurtarılmasına sevindiklerini ancak konsolosluğun işgal edileceğinden önceden haberi olduğu halde gereğini yapmayan Dışişleri Bakanlığı'nın bu olaydan sorumlu olduğunu öne sürdü.

YORUMLAR 30
  • Abdurrahman Al Kadiri 9 yıl önce Şikayet Et
    Halit Bin Veled. Sana cok guldum .cok komiksin
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Bremenin mızıkacıları gibi hariçden gazel okuyor..:):):).... ......Acaba ABD.li esirlerde IŞİD tarafından rehin alınırken kim sorumluydu TC Hükümetimi?.......CIK CIK CIK ....bu zihniyetinde çip,inde kesin kısa devre var idrak edemiyor?.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    el kadiri?....Vallah billah senin çip fena su kaçırmış'?.....operasyonda kaç tane IŞİD militanı öldü haberin varmı?.... ...Arkadaşım Pazarlık yapıldı filan diyorsunda gazozuna pazarlık olurmu? Türkiye bal gibi IŞİD,i köşeye sıkıştırdı 400 bordo bereli 120 mit Film gibi takip ve nokta atışı bir operasyon rehineler sürekli yer değiştirildikleri halde CIA ve mossad,ı kıskandıracak şekilde IŞİD,li militanlar etkisiz hale getiriliyor Burada ama belki 50 tane IŞİD militanı öldürülüyor.. ve operasyon finiş ...illa sen inanasın diye film gibi uygulamalı anlatılsınmı? ..kardeş o zaman İstihbaratın,gizliliğin ne önemi var ? ..Mit IŞİD,e çayı kahveyi hazırlayın biz geliyoruzmu diyecekti.?....CIK CIK CIK..arkadaşım sen çipini kontrol ettir fena cazırdamış...ha seneryoda olsa kurtlar vadisini izle orada bu gibi operasyonlar var?..
    Cevapla
  • Nurettin Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar göbek atacaktı.... Rehineler katledilseydi. Bu ne hazımsızlık kardeşim. Ülkede bu kadar doğal maden suyu var ama bunlara yetmez. Acil ithalat yapılmalı diyeceğim ama değmez. Bırakın karın ağrısından kıvransınlar...
    Cevapla
  • pasa kara 9 yıl önce Şikayet Et
    ruyamda . 3 kahraman gördum hep beraber agliyorlardi.Devlet bahceli eyvah sehit olamadilar diye bagiriyor güngür hüngür... Kilictaroglu duvarlari yumrukluyordu ulan esad ulan esad ayagina kadar gittik bunu bize nasil yaparsin.... Birde fare kulakli genc biri agliyordu avukatlik cübbesini paraliyordu ulan amerika ulan amerika son umudumuz sizdiniz diye....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı