İMAG İstanbul Barosu seçimlerine hazır

Milliyetçi Avukatlar Grubu Ankara’dan sonra, bu haftasonu(18-19 Ekim’de) yapılacak İstanbul Barosu seçimlerine de girmek için hazır.

İMAG İstanbul Barosu seçimlerine hazır
İMAG İstanbul Barosu seçimlerine hazır
GİRİŞ 16.10.2014 12:50 GÜNCELLEME 16.10.2014 12:50

İstanbul Barosu seçimlerine ilk kez girecek olan İMAG(İstanbul Milliyetçi Avukatlar Grubu)’nun meslektaşlarına daveti ve çarpıcı birkaç projesi şu şekilde;

En yalın ifade ile ‘‘BİZ HEP BİRLİKTE TÜRK MİLLETİYİZ’’ düsturu ile açıklanabilecek müspet milliyetçiliğimizin hukuk alanında da gayesi olan TAM BAĞIMSIZ MİLLİ BARO, MİLLİ HUKUK ANLAYIŞI, MESLEĞİN ONURU ve MESLEKTAŞLARIMIZIN İSTİKBALİ için testisini TÜRKLÜK PINARINDAN doldurmuş, MİLLİ DURUŞA SAHİP ve  tüm meslektaşlarımızı, ADALETİN PEŞİNDE bizimle BİRLİKTE MÜCADELEYE ve İSTANBUL MİLLİYETÇİ AVUKATLAR GRUBU’NDA  “BİR” olmaya davet ediyoruz!

EKMEK, SU, AŞ BULMAK GECİKEBİLİR,

TEMELE TAŞ BULMAK GECİKEBİLİR,

DEVLETE BAŞ BULMAK GECİKEBİLİR,

ADALET GECİKMEZ TEZ VERİLMELİ                                                                                                                                                               

Çarpıcı projelerimizden bazıları;

“TERÖRÜ SAVUNANLARIN” DEĞİL,  ŞEHİT ve GAZİLERİMİZİN YANINDAYIZ"

• Terör mağduru şehit aileleri ve gazilerimiz için, “ŞEHİT YAKINLARI ve GAZİ MERKEZİ” kurulacak, danışmanlık hizmetinin yanı sıra, şehit aileleri ve gazilerimizin mağduriyetleri ile ilgili haklarını elde edebilmek amacıyla açacakları davalar baromuz avukatları tarafından takip edilecek, dava harç ve masrafları baromuzca karşılanacaktır.

MESLEĞE HİZMET İÇİN İMAG - HER EVE BİR AVUKAT

• Vatandaşa sağlık sigortası gibi hukuk sigortası da yapılması ve HER EVE BİR AVUKAT projesi için gerekli kanun çalışmaları başlatılacaktır. Böylece bu projede çalışacak avukatlar ücretlerini sigortadan alabileceklerdir.

STAJER ve GENÇ AVUKATLARI DÜŞÜNEN BARO

• Mesleğe yeni başlayan avukatlardan üç yıl boyunca baro aidatı alınmayacaktır. Baro aidatı, üyelerimizin genel ödeme güçleri dikkate alınarak, makul seviyelere indirilecektir.

• Mesleğe yeni başlayanlar ve bürosunu yenilemek isteyenler için; büro ihtiyaçlarını karşılamaları amacıyla bankalarla işbirliğine gidilerek, uygun ödeme şartlarıyla kredi alabilmeleri sağlanacaktır.

• Mali durumu iyi olmayan stajyer avukatların müracaatı halinde verilmekte olan staj kredilerinin,

KARŞILIKSIZ BURS'A dönüştürülmesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır.

• AY YILDIZ ORMANI KURULACAKTIR: İlgili kurumlara müracaat edilerek, bir orman yeri tahsisi sağlanacak, Baromuzun her üyesi adına, birinin adı ay, diğerinin yıldız olan iki ağaç dikilecektir. Böylece, ülkemize İSTANBUL BAROSU AY YILDIZ ORMANI kazandırılacaktır. Oluşturduğumuz ormanda birde HAYVAN BARINAĞI açılacak, veteriner ve diğer çalışanları ile hizmete sunulacaktır.

TÜRK DÜNYASI AVUKATLARI HUKUK KURULTAYLARI geleneksel hale getirilecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı