HÜDA PAR üyesi Yalçın toprağa verildi

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde uğradığı silahlı saldırıda öldürülen HÜDA Par üyesi Fethi Yalçın, bugün toprağa verildi.

HÜDA PAR üyesi Yalçın toprağa verildi
HÜDA PAR üyesi Yalçın toprağa verildi
GİRİŞ 23.10.2014 14:19 GÜNCELLEME 23.10.2014 14:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dün sabah saat 08.30 sıralarında, Kale Mahallesi'ndeki evinden çıkarken, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden HÜDA PAR üyesi Fethi Yalçın'ın cenazesi, otopsi için götürüldüğü Malatya Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, uzun bir araç konvoyu ile memleketi Bingöl'ün Karlıova İlçesi'ne getirildi. Dini vecibeleri yerine getirilen Yalçın'ın cenezesi, partili arkadaşları ve akrabaları tarafından ilçe mezarlığına getirildi. Mezarlıkta kılınan cenaze namazından sonra, Yalçın'ın cenazesi tekbirler eşliğinde toprağa verildi. Yalçın'ın büyük kızı 14 yaşındaki Sevim Yalçın, "Baba vücudun niye soğuk, kahpece vurdular seni, suçun neydi baba" ağıt yakması, cezaneye katılanları ağlattı.

BU APOCULARA DA TESLİM OLMAYIZ

Defin işleminden sonra Bingöl HÜDA PAR İl Başkanı Hamdullah Tasalı, yaptığı kısa konuşmada, "Şehit kazanmak herkese nasip olmaz, hepimiz birer Fethi, Cengiz, Yasin, Riyad, Hasan Hüseyin olacağız. Ve asla Kürdistan'da komünizme izin vermeyeceğiz. Ey Karlıova'nın Müslüman evlatları; bizler Kürdistan'ın evlatları zarar görmesin diye şimdiye kadar sustuk. Korktuğumuzdan değil, şimdiye kadar Kemalistler bizlere zulüm etti, şimdi de bu ateistler zulüm ediyor. Biz Kemalistler'e teslim olmadık, bu Apocular'a da teslim olmayacağız, herkes bunu böyle bilsin" dedi.

YORUMLAR 1
  • rüstem zaloğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    zülüm devam eder küfür devam etmez.... Allah bu zalimleri kahretsin,varoldukları dönemden bugüne kürtlere acıdan başka bir şey yaşatmadılar.her defasında farklı sebeplerle ortalığı kan gölüne çeviren bu zebaniler halen kürtlerin hakları ve kanı üzerinden nemalanıyorlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor