Savcılıktan operasyon için Fuat Avni tedbiri

Usulsüz dinleme operasyonu öncesinde savcılık, Twitter’da Fuat Avni ismini kullanan kişinin soruşturmayı öğrenmemesi için özel önlem aldı.

Savcılıktan operasyon için Fuat Avni tedbiri
Savcılıktan operasyon için Fuat Avni tedbiri
GİRİŞ 26.02.2015 07:05 GÜNCELLEME 26.02.2015 07:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Savcılık, şehir dışında bulunan şüphelilerin isimlerini operasyona saatler kala UYAP’a yüklerken, Ankara’da bulunan şüpheliler için çıkarılan gözaltı kararı da özel kurye ile emniyete gönderildi. Ancak Fuat Avni adlı hesaptan yine de soruşturmaya ilişkin geceyarısı tweet atılması önlenemedi.

Cumhuriyet Savcısı Halil Maçkaya, operasyonda gözaltına alınacak isimlerin dışırayı sızmaması için listeyi UYAP’a sabah saat 05.00 sıralarında yükledi. Ankara’da gözaltına alınacak istihbaratçı polisler ve 3 TİB görevlisinin adreslerini de emniyete özel bir kurye ile iletti. Savcılık kaynakları bu uygulamanın gerekçesini de “Fuat Avni” diye açıkladı. Bu tür operasyonların Fuat Avni isimli twitter hesabından önceden açıklandığını belirten Savcılık kaynakları,  operasyonun  aynı adresten gece 01.30 gibi duyurulduğunu, ancak içeğine yönelik herhangi bir bilginin olmadığını belirttiler. Soruşturmada operasyonun bilgilerinin sızmaması için Emniyetten sadece bir görevli ile Adliyede de savcılık katibinin dışında adliyede kimseye haber verilmediği bildirildi.

YORUMLAR 3
  • zeki ALPEREN 9 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir varlık içindeki hain yine kendi içindeki yandaşı tarafınca yakalanır mı? İşi MİT'e verin bakalım nasıl yakalanır, ele geçirilir. Bir de aynı düzen içinde şöyle bir duyum fısıldansın Fuat Avniye ulaşıldı. Bu sabah gidip evinden alınacak diye. Bakalım ne olacak? 40 Sene koca devlet uğraştı durdu, ŞİMDİ İSE BİR KIRK YILDA YOK AĞLAYAN ADAMLA YOK USLU İLE Mİ UĞRAŞILACAK? ERGNEKONUN BARANSUSU ŞİMDİLERDE İSE PAPARALLEZİNİN DE USLUSU ÇEKTİRECEK BİZE! işimiz çok zor çok! Allah kolaylıklar versin bu Hükümete ve de çalışanlarına.
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    ya bıktık artık koskoca devlet bulun artık şu vatan hainini yada hainlerini.
    Cevapla
  • Müslim 9 yıl önce Şikayet Et
    bu fuat avni mhp li zinaseverleri kameraya alıp, onları yeni mhp hareketi ? vesair adla facebook ve benzeri yerlerde yayınlayan adamdır..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar