28 Şubat'ta çok önemli gelişme

Mahkeme, Merve Kavakçı ile Bekir Yıldız'ın müdahillik talebini reddetti

28 Şubat'ta çok önemli gelişme
28 Şubat'ta çok önemli gelişme
GİRİŞ 26.02.2015 12:38 GÜNCELLEME 26.02.2015 12:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

28 Şubat dönemine ilişkin, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini cebren devirmeye, düşürmeye iştirak" suçundan 103 sanığın yargılandığı davada mahkeme, dönemin İstanbul Milletvekili Merve Safa Kavakçı İslam ile eski Sincan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ın müdahillik talebini reddetti.

Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesinin, müşteki olan İslam ve Yıldız ile Hak-İş Konfederasyonu ve Eğitim Bir-Sen'in müdahillik talebini, "suçtan zarar görmedikleri ve belge ibraz etmedikleri" gerekçesiyle reddettiği öğrenildi.

Kavakçı ve Yıldız'ın mahkeme kararını temyiz etme hakkı bulunuyor.

YORUMLAR 4
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    merve kavakçı 1999 da sana oy verdim istanbldan ben hakkımı sana helal ettim mhpe 1999da dr antalya milletvekili nesrin unal türbanla seçildi mecliste başını açtı yemin etti ama refahın milletin göz nuru başını açmadı ecevit türban için şunu demişti içime sindiremiyorum demişti ve attılar ozamnlar mhpe ürkekge oy vermeyin erkekege oy verin türbanı mhpe çözer demişti ALLAH razı olsun merve hanım bu millet seni asla unutmaz kalbimize yazdık seni tarih seni hep anacaktır vesallam
    Cevapla
  • yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    adalet mülkün neyiymiş onu ben anlayamadım pardon!!!!!!
    Cevapla
  • İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    Yuh ta ne Yuh ! 80 milyonun gözü önünde işlenmiş bir suç var. Refah partisini kapatmak için ise suç işlenmediği halde malum gazetelerin asparagas haber kupürlerinden suç ihdas etmişlerdi .
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Yuh artık suçtan zarar görmemişlermiş. Birisinin resmen milletvekilliği hakkı gasp edildi. Diğerinin belediye başkanlığı düşürüldü, üstelik yıllarca hapis yattı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor