Metin Feyzioğlu: Çok büyük bir suç

Metin Feyzioğlu, "Kozmik Oda" soruşturmasına ilişkin bir değerlendirmede bulundu.

Metin Feyzioğlu: Çok büyük bir suç
Metin Feyzioğlu: Çok büyük bir suç
GİRİŞ 19.03.2015 17:23 GÜNCELLEME 19.03.2015 17:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, "Kozmik Oda" soruşturmasına ilişkin, "Bu odaya girilmesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenliğini maalesef ihlal etti. Bu çok büyük bir suçtur. O soruşturmayı usulsuz başlatanlar da suçludur" dedi.

Kütahya'da bir otelde düzenlenen söyleşiye katılan Feyzioğlu, bir gazetecinin "Kozmik Oda" soruşturmasıyla ilgili sorusunu yanıtladı.

Bu odaya soruşturma için girilmediğini öne süren Feyzioğlu, şöyle konuştu:

"Bu, dünyanın en akla zarar iddiasıdır. Aşçı başı, şu, bu toplanmışlar, Bülent Arınç'a suikast girişiminde bulunacaklarmış. Neyle suikastte bulunacak, meyve bıçağıyla mı? Kimler oldukları da çıktı. Bunu vesile kılarak Bülent Arınç'a sözde suikastle ilgisi olmayan kelimelerin kozmik odada aratıldığı görüldü. Nihayetinde Genelkurmay'ın açıklamasından da anlıyoruz ki Türkiye'nin bütün savaş planları, bir yabancı devletin işgal hareketi karşısında cephe gerisinde yapılacak bütün savunma planları, yedekleri milisler gibi bunların isimleri, her şey çöpe gitti. Bu odaya girilmesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenliğini maalesef ihlal etti. Bu çok büyük bir suçtur. O soruşturmayı usulsuz başlatanlar da suçludur. O 'Kozmik Oda'ya girip o bilgileri birilerine peşkeş çekmek isteyenler de suçludur. Tabii ki mahkemede saklanması gereken birtakım el yazması belgelerin savcılığa verilmesi de yasaya aykırıdır çünkü kanun çok açık, hakim inceleyebiliyor, savcıya o yetkiyi vermiyor ama savcıya verilmiştir. Burada bir kez daha görülmüştür ki Silahlı Kuvvetlerinin harp imkan ve kabiliyetlerini doğrudan hedef alan bir operasyon yapılmıştır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • misafir 42 9 yıl önce Şikayet Et
    şaka gibi sin vala
    Cevapla
  • zigana 9 yıl önce Şikayet Et
    bazı insanları keşke daha önce tanısaydım dersiniz. peki diğer bazılarına ne dersiniz?.
    Cevapla
  • ...... 9 yıl önce Şikayet Et
    Herkes isine baksin..cumhurun sectikleri esastir..kimse akil vermesin...
    Cevapla
  • mumin 9 yıl önce Şikayet Et
    münevver karabulut ...
    Cevapla
  • cevapcı 9 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu avukat efendi?ıssız bir yerde kafana SAKSIMI DÜŞTÜ? YOKSA SEÇİM YATIRIMI YAPMAK İÇİN TAKİYEMİ YAPIYORSUN?söylediklerini daha evvel bilmiyormuş gibi yapma TAKİYECİ.sen önce ÜLKEMİN SEÇİLMİŞ BAŞBAKANINA SAYGIYI ÖĞREN SONRASINDA MEMLEKET İŞLERİNE BAK TAKİYECİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor