Yargıtay Başkanı'ndan ilk açıklama

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, adaletin tesisi için mücadele etmeye devam edeceğinden kimsenin kuşku duymaması gerektiğini bildirdi.

Yargıtay Başkanı'ndan ilk açıklama
Yargıtay Başkanı'ndan ilk açıklama
GİRİŞ 01.04.2015 09:10 GÜNCELLEME 01.04.2015 09:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısına ilişkin, dün olduğu gibi bugün de Türk yargısının daima ve korkusuzca ayakta kalarak adaletin tesisi için mücadele etmeye devam edeceğinden kimsenin kuşku duymaması gerektiğini bildirdi.

Cirit, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Adliyesi'nde gerçekleştirilen ve Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine neden olan menfur saldırıyı lanetlediklerini belirtti.

Dün olduğu gibi bugün de Türk yargısının daima ve korkusuzca ayakta kalarak adaletin tesisi için mücadele etmeye devam edeceğinden kimsenin kuşku duymaması gerektiğini vurgulayan Cirit, Kiraz'a Allah'tan rahmet, aziz millete sabır ve kederli ailesine başsağlığı diledi.

YORUMLAR 8
  • haso 9 yıl önce Şikayet Et
    adalet yok edilmek isiteniyor
    Cevapla
  • suat 9 yıl önce Şikayet Et
    islam adaleti olmadıktan sonra hiçbir adalet, çözüm olamaz. insanların koyduğu adalet kriterleri mutlak kusurludur. Allahın kanunu değişmez ve kusursuzdur
    Cevapla
  • Vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben kuşku duyuyorum.
    Cevapla
  • Alp 9 yıl önce Şikayet Et
    olur görsem söylerim....bu olaydan sonra savcılar nasıl dava alacaklar...makamında adamlar emniyette değil....istihbarat açığı varmı yokmu bakılmalı
    Cevapla
  • güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Devlet 3-5 tanae terörüstü susturamıyormu mit ne iş yapar.ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenleri yok edin ,aynı böylebebek katili gibi bizim vergilerimizle içerde bile beslemeyin,İslamda KISAS var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak