YSK adaylıklara itirazları görüştü

Yüksek Seçim Kurulu, 5 kişinin milletvekili adaylıklarıyla ilgili itirazları görüştü.

YSK adaylıklara itirazları görüştü
YSK adaylıklara itirazları görüştü
GİRİŞ 18.04.2015 15:52 GÜNCELLEME 18.04.2015 15:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP İzmir Milletvekili adayı Atila Sertel'in adaylığını Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyeliği görevinden ayrılmaması nedeniyle iptal etti.

MEHMET ÖZHASEKİ'YE MÜJDELİ HABER

YSK, AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, Karaman Milletvekili adayı Recep Konuk, Tekirdağ Milletvekili adayı Metin Akgün, İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy'un adaylıklarına yapılan itirazları ise reddetti.

CHP'nin, 20 Nisan'a kadar Sertel'den boşalan adaylık için isim bildirmesi gerekiyor.

YORUMLAR 4
  • Ahsen 8 yıl önce Şikayet Et
    Chp'liler itiraz etti diye mi düştü. Ak partililer itiraz etse sizce yine özhasekinin adaylığı iptal olurmuydu:) güldürmeyin ya bi adaletsizlik var işte belli ve açık ve net ortada. Haksa herkeze hak hukuksa herkeze hukuk. Ayrımcılık yapılmış. Bir ak parti sevdalısı olarak söylüyorum bu dediklerimi başka bir partili olarak degil.
    Cevapla
  • sefa 8 yıl önce Şikayet Et
    paralel yapıdan kurtulalım diye bas bas bağırmıyormuyduk hocam. bu ne ya kayseri de ki adayların çoğu paralel yapıya yakınlığıyla biliniyor. bunu biz halk görüyoruz da siz neden göremiyorsunuz. paralel yapıdan kurtulalım derken neden paralelcileri aday yapıyoruz yoksa niyetiniz reisi bitirmekmi. kusura bakmayın ama reis nerde biz ordayız böyle bir kumpas varsa ak parti biter RTE partisi kurulur. bu seçimde kayseride bu listeye boş oy
    Cevapla
  • tuncay 8 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeden yorum yapmayin cehapelinin adaylik iptali yine cehapelilerin itirazi ile dustu
    Cevapla
  • semih 8 yıl önce Şikayet Et
    haksızlık yapılmış bence. hak hukuk adaletten bahsediyoruz ama chp'li o adayın adaylığı iptal edilirken bence özhasekinin ki de iptal edilmeliydi. oda adaylıktan sonra elektrik kurumundan ayrılmamıştı. bu seçimde kayseride boş oy ile ak parti arasında gidip geliyorum. hele ki özhasekinin adaylığı olduktan sonra boş oy atmaya kesin gibi gidiyorum ama hayırlısı Allah'tan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü