Başsavcı Salihoğlu: Savaşmaya hazırız

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu "Her dakika çağırdıkları zaman savaşmaya hazırız" dedi.

GİRİŞ 09.09.2015 15:59 GÜNCELLEME 09.09.2015 16:25
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

İstanbul Adalet Sarayı'nda hakim ve savcılar, şehitler için saygı duruşunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Kimse Türk milletini korkutacağını zannetmesin. Şahsen ben 60 yaşındayım. Her dakika çağırdıkları zaman savaşmaya hazırız. Büyük Türk milleti her zaman sağolsun" dedi.

Adliyenin atrium alanında saat 12. 00’da toplanan hakim ve savcılar ile adliye personeli, şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Ardından İstiklal Marşı okudu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada,"Memleketimizdeki nice vatan evladı aslanlarımız, komutanlarımız vatan uğruna kahpece tuzaklara uğramakta ve şehit olmaktadır. Biz de şehit ve gazi olan arkadaşlarımıza İstanbul Adliyesi olarak saygımızı ve onların heran yanlarında olduğumuzu belirtmek için böyle bir toplantı düzenledik. İstiklal Marşımızla da bu toplantıyı taçlandırdık" diye konuştu.

'HER DAKİKA SAVAŞMAYA HAZIRIZ'

Ülkenin kolay elde edilmediğine vurgu yapan Salihoğlu şunları söyledi: "Atalarımız, dedelerimiz kan vererek elde etti. Bir tek çakıl taşı dahi verilmeyecek. Hainlik yapanlar da yaptıkları hainliğin ve akıttıkları kanda boğulacak. Ben tekrar aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Çok kıymetli ailelerine sabırlar diliyorum. Ama kimse Türk milletini korkutacağını zannetmesin. Şahsen ben 60 yaşındayım. Her dakika çağırdıkları zaman savaşmaya hazırız. Büyük Türk milleti her zaman sağolsun.

YORUMLAR 33
  • asi ihtiyar 8 yıl önce Şikayet Et
    Ankara ve tunceli barosunu halledin..Alin size gorev
    Cevapla
  • Metin Çetin 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın savcı sen işi ehline bırak asıl savaşman gereken yerde savaş bu zalimleri ön Kapıdan Alıp arka Kapıdan çıkaranlarda savaş ki üzerine düşeni yapmış olasın
    Cevapla
  • Sebahattin 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun sayın savcım, hukuken zaten gereğini yaparsınız. Hainlere karşı ne gerekiyorsa derhal yerine getirilmeli, işte o zaman kalem kırılmalı. Şehitlerimizin yanındayız.
    Cevapla
  • Rotterdam 8 yıl önce Şikayet Et
    Burasi Hollanda. Gozumuz memleket haberlerinde. Uc saatte ordayiz kosa kosa gideriz savunuruz namusumuzu bayragimizi. Kimse bolemez bizi.
    Cevapla
  • Özgür aslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Işte bizi biz yapan sagolun sayın savcim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!