Özkaynak: Bunların niyeti ülkeye el koymaktı

Casusluk kumpasının bir numaralı sanığı Özkaynak: “Bunların niyeti ülkeye el koymaktı ancak başaramadılar.”

Özkaynak: Bunların niyeti ülkeye el koymaktı
Özkaynak: Bunların niyeti ülkeye el koymaktı
GİRİŞ 19.11.2015 07:44 GÜNCELLEME 19.11.2015 08:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Devlet kurumlarında 3 bini aşkın bürokratı tasfiye için paralel örgütün düzenlediği 'askeri casusluk' kumpasının bir numaralı sanığı iş adamı Bilgin Özkaynak, yaşadığı mağduriyeti anlattı.

Marmaris'te marina işleten Özkaynak, saygın bir iş adamı olduğunu, birdenbire evinin basılarak önce 'fuhşa aracılık' suçlamasıyla gözaltına alındığını, daha sonra da 'casusların başı' sıfatıyla suçlandığını hatırlatı.

Haksız yere 2,5 yıl cezaevinde kalan Özkaynak, örgütün asıl hedefinin hükümeti çökertip ülkeye el koymak olduğunu, ancak bunda başarılı olamadığını kaydetti.

Özkaynak şunları söyledi:

CAMİLERE BİLE DİKKAT!

“Kumpası kuranlar çok büyük bir gizli örgüt. Herkes şimdi anlıyor. Bu konuda partilerin, derneklerin hatta camilerin bile dikkatli olması lazım. Paralel örgüt, davadan beraat etmem karşılığında benden para istedi. Elimde belgeleri var, mahkemeye de sundum. Benden hem mahkeme sırasında hem de çıkmamıza yakın süre zarfında 70 milyon lira istediler. Bu parayı verdikten sonra da Türkiye'yi terk etmemi istediler. Daha sonra da marinama ve gemilerime el koymayı düşünüyorlardı.”

YORUMLAR 8
  • oooo 8 yıl önce Şikayet Et
    Cemaatin yapamayacağı neredeyse hicbirşey yoktur, en tehlikeli olanı askeriyede çok yüksek nüfuzları var ve tedbir yaptıkları için emniyet ve askeriyede fakr edilmeleri zor ancak devlet iradesini gösterecek ve hepsi uzun zaman alacak ama ayıklanacaklar.
    Cevapla
  • vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten camilere bile coraklanmaya basladilar. Diyaneti vazife yapmaya devat ediyorum. Camide ben kripto adamlari gormek istemiyorum, ya gorundgu gibi ol, yada oldugun gibi gorun!
    Cevapla
  • hasan kollu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence de Diyanet bu konuda cok zayif kaliyor. Imamlar cemaatte kimin neci oldugunu az cok bilir. Kimin Fethullahci oldugunu az cok bilirler. Bu kisiler camilerden kovulursa cok daha iyi olur. Bir de insanlar biliyor ama Allah korkusundan cok fazla tepki gosteremiyor. Ama imamlarimiz acikca bunlarin kafir oldugunu halka anlatirsa insanimizin vicdani ferahlar, her turlu tedbiri daha kolay alabiliriz, mucadele de daha kolay olur.
    Cevapla
  • haklısın vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet, haklısın. İmam ya da müezzin cami kapısında durup "kriptolu adamları" içeriye almamalı. Ancak sen bu sorunu çözecek bir cihaz geliştirip diyanet bağışlasan. Büyük sevap alırsın.
    Cevapla
  • Derman 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu paralelcilerin Allah belasını versin neredeyse sokaktaki vatandaşlar ve bizler, bunlara inanıp 17 - 25 aralık operasyonu nu haklı bulup farkında olmadan kendi sonumuzu getirecektik .
    Cevapla
  • vahabo... 8 yıl önce Şikayet Et
    allah korudu bizi çok şukur ..
    Cevapla
  • hayde 8 yıl önce Şikayet Et
    ak parti daha dikkatli olmalı. ülkeyi cemaate doğuyu apoculara kaptıracaktık nerdeyse.
    Cevapla
  • gündoğan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ama dedigin olmadi cunku guclu bir parti .Allah korudu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz