80’de ilk evlilik 90’da da ikincisi

FETÖ’cülerin 15 Temmuz’un planını yaptığı 6 yıl önceki gizli toplantıda teröristbaşı Gülen’in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı.

80’de ilk evlilik 90’da da ikincisi
80’de ilk evlilik 90’da da ikincisi
GİRİŞ 08.11.2016 06:15 GÜNCELLEME 08.11.2016 06:15
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) üst düzey bir abisinin kanlı darbe planının şifrelerini verdiği 2010 yılındaki gizli toplantıda, terörist başı Fetullah Gülen'in evlilikle ilgili sapkın düşüncelerini de anlattığı ortaya çıktı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ dosyasına giren 2010 yılına ait CD'ye konu sohbette, Gülen'in 40 talebesinden biri olan üst düzey bir imam, diğer imamlara yaptığı konuşmada, Gülen'in üst düzey yeteneklere sahip olduğunu anlattı.

SÜNNET DİYE EVLENECEKMİŞ

Bugüne kadar evlenmeyen Fetullah Gülen'in evlilik planı da söz konusu sohbette anlatıldı. Gülen'in talebesi olan imam, şöyle konuşuyor: “Bir hadis dersinde Vehbi Hoca, 'hocam sünnetler içinde evlilik de var, bunları nasıl yaşayacaksınız?' diye soruyor. Hocaefendi de 'Vehbi efendi, şeriat geldiği zaman ilk bıraktığım şey sakal olacak. Evliliğe gelince, ahir ömrümüzde sünnete uyma açısından bu işe de gireriz' diyor. Hiç düşünmemişsinizdir hoca evliliğini... Hocaefendi 80 küsur yaşında evlenecek. İki evlilik sünnet olduğu için ikinci evliliğini de 90 küsur yaşında gerçekleştirecek."

ÇOCUKLARININ CİNSİYETİ DE BELLİ

“Birinci evlendiği kişi bekar olacak, ondan iki tane oğlu olacak, ikincisi ise dul olacak ve ondan çocuğu olmayacak. Hocaefendi gençlik yıllarında, tahta kulübedeyken çamaşır yıkıyormuş. Kalbinden hafif geçmiş 'ya bir avrat olsaydı bu işleri düşünmezdim' diye. O gece sabah seher vaktinde müezzin Hayri Efendi vardır, cami müezzini. Allah Resulü rüyasına giriyor Hayri Efendinin ve 'git Fetullah'a söyle, evlenirse ölür' diyor. Hocaefendi de 'ya evlilik falan düşündüğüm yok. Çamaşır yıkarken kalbimde öyle bir şey geçmişti' diyor. Allah Resulü demek bu kadarına bile razı olmadı."

BEN BU ASRIN SAHİBİYİM

Söz konusu sohbette imam, Gülen'le ilgili şunları da söylüyor: “Hocaefendi, kendi talebeleri için 'bunlar bana kriz geçirtiyor, kan kusturuyorlar' diyor. Niye kan kusturuyorlar? Hocaefendinin mahiyetini bilmediklerinden. Hocaefendiye güzel konuşan bir vaiz olarak bakıyorlar ilk zamanlar. Vazifeli olduğunu bilmiyorlar ki... Pekmezci abiye vazife veriyor Buca kamplarında. Sallıyor Pekmezci abi, 'tamam hocam yaparız' diyor. Ertesi hafta gelince 'o iş yapıldı mı?' diye soruyor tekrar. 'Yaparız hocam yaparız' diyor yine. Bu sefer hocaefendi, 'kaç hafta geçmiş halen 'yaparız' diyorsun. Mühim bir iş yapılması lazım, hocaefendi üzerinde ehemmiyetle duruyor ama sallıyor karşıdaki, vazifeli olduğunu bilmiyor ki. En son kızıyor hocaefendi, tutuyor yakasından 'sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben bu asrın sahibiyim' diyor. Bir türlü iş yapmaz Pekmezci, ondan sonra Pekmezci oluyor. Zaten hocaefendi kızdığı zaman maharetlerini söyler."

Geleceği biliyormuş

İmam, Gülen'in 'geleceği bildiğini' iddia edilerek şunları söyledi: “Şimdi asrın başındaki imamlar hiç sarsılmıyorlar değil mi? Her türlü sıkıntı ve çileye rağmen bakıyorsunuz dimdik ayakta duruyorlar. Neden? Çünkü filmi biliyorlar da ondan. İşte büyük zadlara, hocaefendiye, ilahi ekranda kendi hayatını Allah ona seyrettiriyorsa sarsılmaması için seyrettiriyor, neticeyi bilsin ki hayatın içerisinden geçen başına gelen bütün şeyleri göğüslesin. Yani hocaefendi geleceği biliyor..."

HZ. MUHAMMED'İ RÜYASINDA GÖRÜYOR!

“Geçenlerde Amerika'da bir arkadaşımız hocaefendiye, 'hocam, üstad hazretleri ileride kim geleceğinden risalelerde açıklama ya da şerh yapacağından bahsediyor, bu ne zaman kim gelecek' deyince, hocaefendi gülmüş, 'ya mübarek ben yapıyorum ya' demiş. Geçen hafta da bir abiye, 'Hocaefendinin ekranı açık mı?' diye soruyor. Bu kadar da olur mu ya? 7 yaşında her gece Allah Resulü'nu rüyasında gören insanın ekranı kapalı mı olur?"

Yeni Şafak

YORUMLAR 61
  • yok artık .) 7 yıl önce Şikayet Et
    peki size bişi söleyecem bu adammı mal yoksa bizmi lan bu adam herkesi kandırmış 40 yıldır bişi demedinizde neden şimdi bu sözler millet ve devletler onun ne mal olduğunu bilmiyorlarmı o kadar karnını doyurdu devletler şimdi aç kalanların karnını onların malları ile doldurun
    Cevapla
  • Rıza 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam eceli gelse de ölse ne diyecekler boşa giden kehanetlerine bu münafığın? Nasıl nasıl nasıl bu kadar saf olunuyor?
    Cevapla
  • NEUZÜ-BİLLÂH 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH cezanı versin yandaşlarının da ,alayınızında rezil kepaze cemaati
    Cevapla
  • Nazım Zengin 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen git CIA ile birlikte bu memleketi ateşe atmaya kalk: sonra da peygamberi rüyanda gördüğünü söyle... O rüyasında gördüğü Trump mıydı, yoksa Obama mıydı belli değil...Yaptığın iş ilmine yakışıyor mu bir düşün; İblis de ilim sahibi idi....
    Cevapla
  • ilkerkd 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahım çok şükür akıl sağlığımın yerinde olduğuna inanıyorum bu bana yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı