FETÖ elebaşı Gülen'in avukatı tutuklandı

Fethullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen’in 21 yıldır yakınında olan ve baş avukatı olarak bilinen Orhan Erdemli tutuklandı.

FETÖ elebaşı Gülen'in avukatı tutuklandı
FETÖ elebaşı Gülen'in avukatı tutuklandı
GİRİŞ 03.03.2017 18:16 GÜNCELLEME 03.03.2017 18:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan ve FETÖ/PDY'nin elebaşı Fethullah Gülen'in uzun yıllar avukatlığını yapan Orhan Erdemli İstanbul'da yakalanmıştı. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri bir süredir devam edem Erdemli, İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Soruşturmayı yürüten savcı Can Tuncay tarafından ifadesine başvurulan Erdemli, 'silahlı terör örgütü yöneticisi olma' suçlamasıyla Nöbetçi Suç Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Orhan Erdemli Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ndeki sorgusu ardından atılı suç kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 
ARANIRKEN DURUŞMAYA KATILMIŞ
 
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarıldığı öğrenilen ve her yerde aranan Orhan Erdemli'nin 20 ve 21 Şubat'ta Silivri'de görülen Şike Kumpası yargılamasına katıldığı ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR 3
  • EVET 7 yıl önce Şikayet Et
    Okullardaki fetöcü öğretmenler de temizlenmeli..
    Cevapla
  • gülsen 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainlerdeki cesaret , namuslu ve vatansever hakimlerde güvenlik güçlerimizde ve vatandaşımızda olursa kökleri kazınır ALLAHIN izni ile
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    ...kim aramış? kim bulamamış ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak