50 ton akaryakıt çalan 4 hırsız tutuklandı

Körfez ilçesinde, kiraladıkları oto kuaföründen kazdıkları tünelle NATO petrol boru hattından akaryakıt çaldıkları öne sürülen 4 kişi tutuklandı

50 ton akaryakıt çalan 4 hırsız tutuklandı
50 ton akaryakıt çalan 4 hırsız tutuklandı
GİRİŞ 07.03.2017 21:31 GÜNCELLEME 08.03.2017 00:03

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, kiraladıkları oto kuaföründen kazdıkları tünelle NATO petrol boru hattından 50 ton akaryakıt çaldıkları iddia edilen 4 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Bursa ve Yalova'da düzenlenen operasyonda, bir oto kuaföründen kazdıkları tünelle NATO boru hattından akaryakıt çaldıkları iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeye çıkarılan Ş.A, M.Z, M.Ç. ve E.P, savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

OLAY

Yalı Mahallesi'nde bir oto kuaföründen gelen akaryakıt kokusundan rahatsız olan vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine, iş yerinden kazılan 10 metre uzunluğundaki tünelle, NATO petrol boru hattına tali boru çekilerek 200 bin lira değerinde 50 ton akaryakıt çalındığı tespit edilmişti.

Bursa ve Yalova'da düzenlenen operasyonda Ş.A, M.Z, M.Ç. ve E.P. gözaltına alınmış, bu kişilerin adreslerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, 5 mermi ve olayda kullanıldığı ileri sürülen, içerisinde özel aparatlı tanklar bulunan minibüs ele geçirilmişti. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”