HDP'li İl Başkanı tutuklandı

HDP Sakarya İl Başkanı Mehmet Bayram ‘silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HDP'li İl Başkanı tutuklandı
HDP'li İl Başkanı tutuklandı
GİRİŞ 09.03.2017 21:30 GÜNCELLEME 09.03.2017 22:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

HDP Sakarya İl Başkanı Mehmet Bayram ‘silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu tarafınca silahlı terör örgütü olan PKK'ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. Operasyonlar kapsamında, HDP Sakarya İl Başkanı Mehmet Bayram ‘terör örgütü propagandası' yapmak suçundan İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince ikametine yapılan operasyon sonucu gözaltına alınmıştı. Bayram, emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Mehmet Bayram ‘terör örgütüne üye olma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Irak'tan gelerek Sakarya'da DEAŞ adına örgütsel faaliyet yürüttüğü tespit edilen A.M.A., ve M.J.I. ve Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) gizli haberleşme programı olan Bylock kullandığı tespit edilen M.A., isimli şüpheliler de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR 3
  • asım.n 7 yıl önce Şikayet Et
    halen daha hdp li dbpli dtk li.. parti başkanları yada milletvekillerimi var faliyet gösteren..
    Cevapla
  • AkParti 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkamızda Pkk Var dediniz, arkamızda Pyd var dediniz, arkamızda ypg var dediniz de hade kurtarsınlar sizi sırtınızı devam yaslayın pkk'ya ypgye aferim devam gafirler türk milletinden nefret ediyorsunuz türkiyeyi sevmiyorsanız ne işiniz var türkiyede defolun gidin ordan bide türk dilini niye konuşuyorsunuz madem nefret ediyorsunuz siz türkiyeme vatanıma devletime milletime askerlerime polislerimi tsk ya kurban olun her biji türkiyem her biji erdoğan jher biji yildirim stolzzzzze türkin
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    devlete kafa tutmak ha zindanlarda çürüyeceksiniz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü