Erdoğan'ı görünce ayağa kalkan Cumhurbaşkanı

Güney Kore'de düzenlenen Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılan Başbakan Erdoğan, yerine oturuken kendisini selamlamak için ayağa kalkan Cumhurbaşkanını zorla oturttu.

GİRİŞ 27.03.2012 12:25 GÜNCELLEME 27.03.2012 12:25
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Güney Kore'de düzenlenen Nükleer Güvenlik Zirvesi'nin genel kurulu başladı. Kurulun ilk konuşmasını ev sahibi Güney Kore Devlet Başkanı Lee Myung-bak yaptı. Lee'den sonra sırasıyla ABD Devlet Başkanı Barack Obama ile Çin Cumhurbaşkanı Hu Jintao söz aldı.

AYAKTA SOHBET

Genel kurul salonuna girişte, Birleşik Arap Emirlikleri Silahlı Kuvvetler Başkomutan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Zayid El Nehyan ve İsveç Dışişleri Bakanı Carl Bildt ile bir süre ayakta sohbet eden Başbakan Erdoğan daha sonra Singapur ve Macaristan Cumhurbaşkanı'nın arasına oturdu.

ERDOĞAN MÜSAADE ETMEDİ

Erdoğan'ın yerine otururken Macaristan Cumhurbaşkanı Schmitt'in ayağa kalkarak kendisini selamlaması dikkat çekti. Schmitt'in ayağa kalktığı gören Erdoğan buna müsade etmeyerek Macaristan Cumhurbaşkanı'nı elinden tutarak oturttu. İki lider arasındaki samimi sohbetin konusu da merak konusu oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da bir konuşma yapması bekleniyor.

İşte o anlar:

KAYNAK: HABER 7 / CİHAN
YORUMLAR 30
  • orhan türkili 12 yıl önce Şikayet Et
    tarihin yazacağı adam.... tayyip erdoğan ismini çok yakında devir açıp kapatan adam olarak duyacağız...nasipliymişki bu iş ona kaldı,osmanlının torunu ceddini tekrar diriltiyor..binler tebrik dua....ve bambaşka ,insana layık bir sistemin kapısını açıyor...ne mutlu...rejimi bid a karaneyi tamir ediyor ve yıkacak....insanın değerli olduğu güzel günlere kapı aralıyor,,olmasada hazırlığını yapıyor...aleme nizam verecek zatın...inş. allahu alem.slm dua ile.
    Cevapla
  • Metin Yazar 12 yıl önce Şikayet Et
    Yazık,çok yazık.. Başbakanın karizması ve gördüğü itibar dış güçlerden,dış düşmanlardan daha çok içimizdeki Türkiyelileri,İrlandalıları rahatsız ediyor. Bir Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı için için en acıklı ve utanç verici durum bu olsa gerek. Böyle vatandaşlarımız(!) varken ne diye dış düşman,dış güç,dış mihrak arayalım ki?
    Cevapla
  • mensar 12 yıl önce Şikayet Et
    ''hürmet istenilmez verilir''. reflekslerin hakimi olan allah murad eder ve hikmeti iktiza ederse obamayıda ayağı kaldırır putini de.yeterki biz buna layık olalım.başbakanımızda buna layık allahın izniyle
    Cevapla
  • karaşahin 12 yıl önce Şikayet Et
    nereden nereye. Nereden nerelere geldik. Dünyayı titreten bir imparatorluktuk iç ve dış işbirlikçilerin, uyurgezer basiretsizlerin yüzünden ne hallere düştük. Gün oldu devran tersine tekrar eskiye dönmeye başladı. Hayırlı olsun. Atrıca Ömer Faruk acınacak halde olan kim aynaya bak. Versek mahalleyi yönetemez muhtar olamazsın çıkıp devlet idaresinden dem vurursun. Yazık senin ve gibilerin hazımsızlığına. Ne sorarsın bizden. Söylesek sanki anlayabilecek, görüp hakkını verebilecekmişsin gibi. Bu güne kadar anlayamamışsan; Vermeyince Ma'bud, neylesin Mahmut...
    Cevapla
  • omer faruk 12 yıl önce Şikayet Et
    acınacak halinize gülüyorum.... Allah size bugünleri gösterdi belki ibret alırsınız ama maalesef sizlerde öncekiler gibi kendinizi uçurumdan aşağı atıyorsunuz.. saygınlık ve büyüklüğün ölçüleri bu küçük hareketler değildir. asıl büyüklük ve saygınlık senin dünyada sözünün geçti kadardır. ermeni tasarısını yasalaştıran ülkelere bağırmaktan başka ne yapabildin. burnun dibinde petrol ve doğal gaz arayan rumlara bağırmaktan başka ne yapabildin, 9 vatandaşını katleden israile bağırmaktan başka ne yapabildin. PKK yı destekleyen ülkelere bağırmaktan başka ne yapabildin, askerin başına çuval geçirenlere bağırmaktan başka ne yapabildin, kırmızı çizgim kerkük dedin kürtler kerküğe girdiğinde bağırmaktan başka ne yapabildin. kısacası sözün ermenileri titretmez, kuzey ırağı titretmez, süriyeyi titretmez seni kaale alan ülke yok iken sen kendini dev aynasında görmüşsün ne yazar.. parasız avukatlarda çıkıp alkışlar. o avukatlara dış politikadaki bir başarıyı söyleyin desem hepsi susar. sahi bir başarınız varsa yazarsanız..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!