4. Yargı Paketi TBMM'ye geliyor!

4. Yargı Paketi tüm Bakanlar tarafından imzalandı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzalamasıyla birlikte TBMM gönderilecek...

4. Yargı Paketi TBMM'ye geliyor!
4. Yargı Paketi TBMM'ye geliyor!
GİRİŞ 06.03.2013 20:13 GÜNCELLEME 06.03.2013 20:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İmralı sürecinde kritik önem taşıyan ve KCK'lılara tahliye kapısını aralaması beklenen 4. Yargı Paketi'nde bütün bakanların imzalarının tamamlandığı, paketin Başbakan Tayyip Erdoğan'ın önünde olduğu bildirildi. Erdoğan'ın imzasının ardından paketin TBMM'ye gönderileceği kaydedildi.

İmralı sürecinde kamuoyunun merakla beklediği 4. Yargı Paketi, Bakanlar Kurulu'nda 3 kez görüşülmüştü. Paket 2 revizyonun ardından Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararları ışığında, evli kadının sadece bekarlık soyadını kullanma hakkına ilişkin düzenleme başta, bazı düzenlemeler çıkarıldıktan sonra bakanların imzasına açılmıştı. Ancak bakanların imza süreci 3 haftayı bulmuştu. İmzaların bugün tamamlandığı ve Erdoğan'ın da imzasının ardından TBMM'ye sevk edileceği bildirildi.

DANIŞMANI AÇIKLADI

Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in Danışmanı Adnan Boynukara, akşam saatlerinde paketteki imzaların tamamlandığını Twitter'dan yazdığı mesajla da duyurdu.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 2
  • Tarık Demir 11 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka. Bu paketin KCK ile terörist ile ne alakası var... pakete 2011de başlandı... Şimdiki gibi çözüm sürecinin adı bile yoktu 2011'de. Bu ülkedeki saçmalıklar sonucu AİHMde aldığımız anlamsız ihlallere karşı çıkarılıyor.. Dünyada AİHM karşısında birinci olduğumuzu unutuyorsunuz sanırım..Ülkemiz 80 yıldır adaletle yönetildi de AİHM karşısındaki birinciliğimiz o yüzden dimi.... AKP ülkenin pisliğini temizlemeye devam ediyor. Biraz okuyun araştırın. Paket heryerde, okuyan var mı aranızda. gidin metnin tamamına bakın. başkalarının ağzıyla yorum yapmayın..
    Cevapla
  • yusuf karaoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu sana?. sayın başbakan, 7 kasım 2011 de rize de“Son KCK operasyonları...Kimse bizden bunun da durmasını beklemesin. KCK operasyonlarını destekleyenlere uyarımı ben yine yapıyorum: KCK'yı iyi tanımanız lazım. İyi tanımıyorsanız ehillerinden iyi öğrenmeniz lazım. KCK'nın nereye vardığını bilmeden ve bu işin içerisinde kimlerin ne tür rol üstlendiğini bilmeden yaptığınız açıklamalar, ister medyada olsun, ister şurada, ister burada olsun; nerede olursa olsun teröre destektir, teröre hizmettir"demiştin........ne oldu sana?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor