Destici: Kadir İnanır işine baksın!

BBP lideri Mustafa Destici, barış sürecinde "akil adamlar" listesinde adı geçen Kadir İnanır'ın, bugüne kadar bu konularla ilgili bir hassasiyetinin olmadığını kaydederek "herkes işine baksın" dedi.

Destici: Kadir İnanır işine baksın!
Destici: Kadir İnanır işine baksın!
GİRİŞ 27.03.2013 06:44 GÜNCELLEME 27.03.2013 06:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Balçiçek İlter'in sunduğu 'Söz Sende programında konuştu.

"KADİR İNANIR KENDİ İŞİNİ YAPSIN"

Akil adamlar listesini hiç kabul etmiyorum. Beni o listede Rıfat Hisarcıkoğlu hariç herkes rahatsız ediyor. Kadir İnanır bu işlerden anlamaz, herkes kendi işini yapmalı. Doğrusu bu. Kendisinin böyle bir hassasiyeti olduğunu da bugüne kadar hiç görmedim. Bölgede etkin olan, kafa yoran insanlar var. Ayrıca listede Rıfat Bey dışındaki isimlerin hepsi aynı zihniyetin insanları. Halbuki listede tüm Türkiye'den insanların olması lazım.

"APO ASILMALIYDI"

Destici, MHP'nin tavrını da şöyle yorumladı: 1999-2002 arasındaki iktidar döneminde bazı kararlar alındı. Bugün Apo diye birisi varsa o döneme bakmak lazım. Türk yargısı bir karar vermişti. Bu adam idam edilecekti. Rahmetli Bülent Ecevit, Mesut Yılmaz ve Devlet Bahçeli'nin yedi saatlik ikna toplantısından sonra meclise sevk edilmedi. Apo asılmalıydı. Tek başına yetmezdi ama çözüme katkı sağlardı.

YORUMLAR 10
  • Kürşat Kadir ALPEREN 11 yıl önce Şikayet Et
    MURAT İNCE . İnce düşünmüşün be birader. Çanakkale' de VATAN, KURAN, İSLAM için savaşıldı diye yazmışın bravo sana. Sen şunları da çok iyi bilirsin: Türkler bu değerlerin kıymetini en iyi şekilde bilirler. Hele ALPERENLER ülkümüz İlay-ı Kelimetullah uğruna, Aleme nizam getirmektir." diye haykırırlar. Ve bu uğurda gerekirse şehit olurlar. Peki sana bir soru: Bebek katili ve PKK'lıların bu saydığın değerlerlerin hangisine saygıları ya da muhabbeti var? İnce fikirlerinle bunları da bilirsin ki; Hiç birisine saygıları da muhabbetleri de yoktur. O zaman niye haksızlık yaparsın be birader. İslam'da kul hakkı diye de bir durum var. HEEEEEEEEE Bir tek sen mi biliyorsun "ÜSTÜNLÜĞÜN TAKVADA" olduğunu. Destici bilmiyor mu? Bırak edebiyatı, seni ve senin gibi klavye kahramanlarını çok gördük emmioğlu.
    Cevapla
  • muhsin corug 11 yıl önce Şikayet Et
    murat ince . kendi hayal aleminde yaptığın hesaplar yanlış,uyarılıyorsun ama yanlışında da ısrar ediyorsun.yanlışını yüzüne vurmakta bana şart oldu.çok oy almış olmanız yaptıklarınızın doğru olduğu anlamına gelmez, zira dünyada en çok hıristiyan nüfusu var,yani çoğunluktalar.senin mantıkla gidersek hıristiyanlık doğru, İslam yanlış (haşa) bizim anlayışımız bellidir "yanlış bir yolda milyonlarla birlikte yürümektense, doğru yolda tek başımıza yürümeyi tercih ederiz".son bir uyarı daha, kıyamet günü insanlar arasında müslümanların azınlıkta olacağı söylenir, hah şimdi sen var çoğulculukla övünmeye devam et, biz haklıyız bu bize yeter.
    Cevapla
  • faruk dogan 11 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkale. Herkes çanakkale edebiyatı yapıyor, Geltag(gelibolu belediyesi sorulablir)kayıtlı yaklaşık 50000 şehit arasında 840 kişi doğu ve güneydoğu ilinden.Bunlar arasında çoğunluğu Elazığ/Ağınlı ve urfa ilinden karakeçili aşireti.Bilmeden bu edebiyatı yapmayın.Bü ülke iisteyen kardeşde yaşar yaşamak istemeyenin sonu Ermeniler gibi olur
    Cevapla
  • MURAT İNCE 11 yıl önce Şikayet Et
    OSMAN PAMUKOĞLUDA O HAYALDEYDİ PAŞAM ÇANAKKALEDE KÜRT KARDEŞLERİMİZDE ŞEHİT OLDU ALPEREN. Aç tavuk kendisini darı anbarında %15 yem görürmüş misali Osman PAMUKOĞLU içinde gümbür gümbür geliyor deniliyordu noldu Tıssssssssssssss Muhsin BAŞKANA üzülüyorum o bugün yaşasaydı sürece destek olup bildiklerini anlatacaktı ama Derin yapılanma onu Öldürdü biliyoruz. Gelelim ALPERENE Çanakkalede Türklük için değil VATAN, KUR-AN,İSLAM için savaşıldı bugün gelinen nokta kardeş kardeşe kırılma davası artık PKK nın başındakini bende sevmiyorum Ama kürt kardeşlerimizi kazanma zamanı bu gün çevremize bakalım MISIR,TUNUS,LİBYA,IRAK,SURİYE hep IRK VE MEZHEP asabiyesiyle müslüman müslüman kardeşini katlediyor ne diye Arapsın,kürtsün,Türkmensin,Şii,Alevi, Sünni kavgası atılmış içimize İSLAM KARDEŞLİĞİNİ unutmuşuz ALLAH KATINDA NE TÜRKÜN, NE KÜRTÜN, NEDE ARABIN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR ÜSTÜNLÜK TAKVADA İSLAM KARDEŞLİĞİNDE BU BÖYLE BİLİNE...
    Cevapla
  • hakan haklı 11 yıl önce Şikayet Et
    puhahaha biri bbp nin oyu yüzde 15 lere geldi diyor:)). sorsan bunlar mhp lilerfden daha dindarlar ha ama yalanda üstlerine yoktur zaten mhp li düşünceli insanlar hepsi.yahu destici sen kimsinki konuşuyosun bdp nin oyu bile seninkinden çok otur yerine.anlaşılan sende barıştan rahatsızsın e haklısın sende pkk nın bi köşesinden tutmuşsun:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...