Çelik: Araştırma Bahçeli'nin şahsına değil

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, "MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye komisyon"la ilgili, "Başbakan'ın sözünü ettiği Bahçeli'nin şahsına araştırma değil, bu dönemdeki kayıplarla ilgili bir araştırmadır" dedi.

Çelik: Araştırma Bahçeli'nin şahsına değil
Çelik: Araştırma Bahçeli'nin şahsına değil
GİRİŞ 14.04.2013 17:36 GÜNCELLEME 14.04.2013 17:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü'nce Rixos Otel'de düzenlenen "4. Liderlik Forumu"nun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koalisyon hükümeti döneminde ekonomik kriz ve devletin uğradığı zararla ilgili araştırma komisyonu kurulabileceği yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Çelik, Erdoğan'ın hem hükümetin hem de TBMM AK Parti Grubu'nun başkanı olduğunu dolayısıyla bu açıklamaya ilave edeceği bir sözü bulunmadığını söyledi.

Türkiye'nin 2000 ve 2001 yıllarında çok önemli bir ekonomik kriz yaşadığını hatırlatan Çelik, "100 liramız neredeyse 30 liraya düştü. Yatırımcılar, sanayiciler fabrikalarını söktüler üçüncü dünya ülkelerine veya Doğu Avrupa ülkelerine götürdüler. Para, pul oldu ve hakikaten Türkiye bir uçurumun kenarına geldi" diye konuştu.

Ancak bütün bunlar olurken birilerinin de hazineyi soymakla meşgul olduğunu belirten Çelik, şöyle devam etti:

"Batık bankalar ve özellikle bir gecede belli grupların hazineden aşırdıkları, Merkez Bankasından aldıkları kaynaklar var. Bunlar da üç aşağı beş yukarı biliniyor. Eskiden beri bunlar konuşuluyor.

Sayın Başbakan'ın sözünü ettiği sadece Sayın Bahçeli'nin şahsına karşı yapılacak bir araştırma değil bu dönemle, bu dönemdeki kayıplarımızla ilgili bir araştırmadır. Zaten araştırma komisyonu kurulması için önergeler verildiği zaman sizler de kamuoyu da bundan bilgi sahibi olacaksınız. İşin özü budur."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Tigin Kürşad 10 yıl önce Şikayet Et
    Didik Didik Etsinler,Araştırsınlar,. Devlet Bahçali'de Şan Ve Şeref'ten Başka Birşey bulamazlar.Seni Seviyoruz Türkmen Beyi.
    Cevapla
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    on yıldır araştırdılar bir şey bulamadılar.... ne yapasak acaba diyorlar
    Cevapla
  • ERDOĞAN ÖZEVİ 10 yıl önce Şikayet Et
    MİLYON DOLARLAR. Bahçelinin milyon dolarlık hesapları, oğlunun gemicikleri, damatlarının medyası, kızlarının angus çiftlikleri, istanbulda villaları, eşinin hastaneleri, daha bilinmedik serveti açığa çıkarılsın, ayrıca o dönemde toplanan hayır paralarını bankaya faize yatırıp batırmıştı, hepsi açığa çıksın.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    niye bahçelinin şahsına olsa ne olur ? kendisi milliyetçilikten atıp tutuyor ya..!. bir gercede 5 milyar dolar nereye gitti türkiye neden iflas etti sorulmayacakmı ? artık taşlar yerli yerine oturmalı
    Cevapla
  • nazim manav 10 yıl önce Şikayet Et
    turkiyenin itibari kurtuluyor en sonunda.. soyguncular,yankesiciler,adi karekterliler,vatan hainleri.mesut Yilmaz artik uzgun Yilmaz,devlet bahcelide,devletten bulacak.meftanin arkasindan konusulmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı