Kılıçdaroğlu'na çözüm süreci protestosu

Mersin'de emekli polis Emin Kocaaslan, çözüm sürecine destek vermediğini iddia ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından yazar Yalçın Küçük tiplemesiyle protesto etti.

Kılıçdaroğlu'na çözüm süreci protestosu
Kılıçdaroğlu'na çözüm süreci protestosu
GİRİŞ 24.04.2013 14:14 GÜNCELLEME 24.04.2013 20:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Abdullah Biçer'in haberi...

Mersin'de emekli polis Emin Kocaaslan, çözüm sürecine destek vermediğini iddia ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından yazar Yalçın Küçük tiplemesiyle protesto etti.

Mersin'de sık sık ilginç eylemleriyle gündeme gelen ve kendisini 'Süper Vatandaş' olarak adlandıran emekli polis memuru Emin Kocaaslan, sıra dışı bir eyleme daha imza attı. Ulu Camii önünde Yalçın Küçük tiplemesiyle açıklama yapan Kocaaslan, Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

'Kılıçdaroğlu'na acil kan aranıyor. Komada yatmakta olan çözüm süreci yaralısı Kılıçdaroğlu için 06 negatif CHP grubu kan aranıyor. Kan vermek isteyenlerin Ergenekon hastanesine başvurmaları rica olunur' yazılı pankartla cami avlusuna gelen Emin Kocaaslan, "Kılıçdaroğlu için bir damla kan alamadığımız kişileri açıklıyorum. Süleyman Demirel, Kenan Evren, Hüsamettin Cindoruk, Deniz Baykal, Dilek Akgün, Gülseren Onanç, Süheyl Batum, İlker Başbuğ, Çevik Bir, Şener Eruygur, Hurşit Tolon, Çetin Doğan, Veli Küçük, Dursun Çiçek, Hasan Iğsız, İsmail Hakkı Karadayı, Nusret Taşdelen, Doğu Perinçek, Alparslan Arslan, Levent Ersöz, Mehmet Haberal, Tuncay Özkan, Mustafa Balbay'dan bir damla kan alamadık. Sebebini sorduk dediler ki, 'Kılıçdaroğlu Silivride'ki tutuklular için sine'i millete dönmediği için ve Kılıçdaroğlu'nda cesaret, yetenek, siyasi kültür, karizma ve görüntü sıfır olduğu için kan vermiyoruz' dediler" diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'na birde nasihat veren Kocaaslan, "Öyle bir proje üret ki tüm vatandaşlar huzur bulsun, mutlu olsun. Öyle bir söz söyle ki ibret alsınlar. Söylemesini bilmiyorsan da sus da lider sansınlar" ifadelerini kullandı.

Açıklamasının sonunda elinde getirdiği kan şişesini yere atıp kıran Kocaaslan, "Gitti Kılıçdaroğlu gitti!.. Zaten 10-15 günde ancak yarım kilo kan toplayabilmiştik. O da gitti" diye ağladı.

 

Haber7

YORUMLAR 6
  • ishak çetin 11 yıl önce Şikayet Et
    AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK. helal olsun abime be helal olsun vallahi mükemmel olmuş bundan iyisi olamazdı da zaten bu haberi kılıçdaroğlu okumuştur inşallah keşke görseyi canlı olarak yüreği dayanırmıydı acaba
    Cevapla
  • ahmet akı 11 yıl önce Şikayet Et
    hiç yakışmamış hiç olmamış. Çok gaza gelmişsin belli en azından kendin yaratıcı bir şekilde protesto edebilirdin. başımıza geliyorsa hep yapmacık tatlit-söz -davranış vs lerden geliyor. İnsan, “Ne ise o olmayı” rededen tek mahluktur. Albert Camus
    Cevapla
  • Selman Mete 11 yıl önce Şikayet Et
    Vallahilazim. Çok güzel olmuş be abicim. Helal sana
    Cevapla
  • ZÜBEYİR UYAR 11 yıl önce Şikayet Et
    HELAL SANA. Demokratik tepkisini cesurca ve insanca gösteren vatandaş çoğaldıkça ülkemiz ileriye doğru gidecek..
    Cevapla
  • Sabit Kal 11 yıl önce Şikayet Et
    Bravo be abi...işte senin gibi cesur ve birazda çılgın vatandaşlar çoğaldıkça. bu memleketi kimse babasının çiftliği, atasından kalmış miras sanıp ''devlet malı deniz...'' muamelesi yapamaz. Koskoca milleti bir kaç arsız, huysuz, berdüş biraraya gelip 90 senedir parmaklarının ucunda oynatıyorlarda kimse çıkıp bir laf söylemiyordu. İşte gözümüzü öyle korkutmulardı ve bu korkunun ilelebed sürmesi içinde çok uğraşıyorlar. Ama galiba havalarını alacaklar artık, çünkü aramızda çılgınıda, cesuruda, mizahçısıda var artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...