AK Parti'nin elindeki son ankette büyük fark!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TRT Türk'te yayınlanan Görüş Farkı programında son anket sonuçlarını açıkladı.

AK Parti'nin elindeki son ankette büyük fark!
AK Parti'nin elindeki son ankette büyük fark!
GİRİŞ 23.05.2013 06:36 GÜNCELLEME 23.05.2013 15:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'la yaptığı ABD ziyareti sonrası ilk kez ekran karşısına çıktı.

Muhalefetin eleştirilerine yönelik sorulara Arınç, anket sonuçlarıyla yanıt verdi.

SON ANKET SONUÇLARI

AK Parti'ye yönelik eleştirilerinin sorulduğu Arınç, muhalefet partilerinin salı günkü grup toplantılarının meydan mitingi gibi olduğunu söyledi. ABD ziyaretinin lekelenmeye çalışıldığını anlatan Arınç, "Bunlar siyasi üslup olarak fevkalade küçültücü şeyler. Salı günü yapay bir cesaretle, hakaret ederek yaptıkları konuşmaları onlara puan kaybettiriyor. Bugün en son anketin sonuçlarına baktım. AK Parti olarak 51.4'üz. CHP 21'e yakın, MHP 14 küsur. BDP'de biraz yükselme var, 8'e yakın görünüyor. Biz istikrarlı büyümeye devam ediyoruz. Çözüm sürecinin AK Parti'ye puan kaybettirdiği iddiaları doğru değil. Ben bu anket sonucunu çok doğal buluyorum." dedi.

YORUMLAR 4
  • adem özdemir 10 yıl önce Şikayet Et
    Böyle muhalefet olursa????. 3 dönemdir muhalefet yapan oyu eriyen 3 dönemdir iktidar olup oyunu artıran bir siyasi yapı dünyada var mıdır.?
    Cevapla
  • sabri erdoğan 10 yıl önce Şikayet Et
    Zamansız. Neden seçime gitsinler ki zaten iktidarlar? Seninki CHP-MHP zihniyeti yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Zamanında seçim yapıldığında da yine bu oylar alınacak neden seçime gidilsin ki. Çok şükür Halk artık uyandı. CHP nin başında kılıçtaroğlu, MHP nin başında devlet bahçeli olduğu sürece sırtımız yere gelmez.
    Cevapla
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    BEYİN YIKAMAYA ÇALIŞILIYOR. Madem AKP önde gidiyor,niye nerdeyse her gün bir anket haberi çıkıp ,AKP anketlerde en yüksek oranı aldı deniyor. AKP sahiden önde olsa,puan kaybetmese buna gerek duyar mı. bir ürünün reklamı çoğalırda,o ürüne talep azalmıştır.mesala meyvalı maden sularının çıkmasıyla,kola türü içeceklere ilgi azaldı,başladılar ürünlerine hediye koymaya,bardak,peluş oyuncak gibi.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    AKP Ana yasa için 330 millet vekili çıkarmalı !. .......................
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı