Fatma Nur'un annesinin Başbakan'dan ricası

Başbakan Erdoğan, hitabından sonra alandan ayrılmadan önce saldırıda kız kardeşini ve 1,5 yaşındaki kızı Fatma Nur Erboz'u kaybeden Hatice Kübra Erboz, Başbakan'ın otobüsüne gelerek Başbakan'la konuştu.

Fatma Nur'un annesinin Başbakan'dan ricası
Fatma Nur'un annesinin Başbakan'dan ricası
GİRİŞ 25.05.2013 14:58 GÜNCELLEME 25.05.2013 14:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan'la neler konuştuğuna dair gazetecilere açıklama yapan Erboz, "Suçluların yakalanmasını ve en ağır şekilde cezalandırılmasını istedim" dedi.

Hatice Kübra Erboz, terör saldırısıyla ilgili olarak "Doğu'da değiliz, terörist yok hiçbirşey yok kendi memleketlerimizde öldürüldük bunlardan intikamlarımızın alınmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan, "Sizin şuanda içinizde bulunduğunuz birliğinizin, beraberliğinizin, dirliğinizin sizden devamını istiyorum. Bugünler gelip geçer, Türkiye güçlü bir ülkedir, hiç endişe etmeyin. Bugünler gelip geçer ve geçecek. İnşallah en kısa zamanda ben inanıyorum ki Suriye'deki muhalif güçler bu diktatörü indirecekler. Gün yakındır" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Erdoğan Metin 10 yıl önce Şikayet Et
    Ah be ah,. Yakında terör örgütü Ergonokon dan tutuklu askerleri çıkartmak için yasa çıkartacaklar, bu sebeple Apo denen kanlı terör örgütü lideri olan kişide bu yasadan faydalanacak.Bu sebeple terör eylemine karışmış bir çok kişi affa uğrayacak ve bir kısmınında cezası hafifleyecek. Ah teyzem ah sen yakında hata ettiğini anlayıp ellerini göğe açıpta Allah'a arz ediyorum diyeceksin. Bekliyoruz ve göreceğiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi