AK Partili Günay'dan sonra bir çıkış daha!

Eski Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ın dün sabah Twitter'dan attığı Gezi Parkı mesajlarına AK Parti İzmir milletvekili Erdal Kalkan da katıldı.

AK Partili Günay'dan sonra bir çıkış daha!
AK Partili Günay'dan sonra bir çıkış daha!
GİRİŞ 11.06.2013 06:25 GÜNCELLEME 11.06.2013 06:29
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Kalkan, dün akşam saatlerinde attığı tweet'lerle eleştirilerde bulundu.

Günay'dan Gezi tweetlerine devam

Sosyal demokrat kökenli, bir başka deyişle CHP'li Kalkan 2007'de kader arkadaşı Ertuğrul Günay ile Ak Parti'ye geçti ve İzmir'den milletvekili seçildi.

Kalkan'ın attığı ve çok konuşulacak tweet'ler şöyle:

* Hiç kimse vaz geçilmez değildir. Kutsallar dışında herkes ve her hareket eleştirilebilir. Önce insan..
* Kimse şah değil padişah değil. Önce insan.
* Madem ki Osmanlıyız, her boyutu ile kabul etmeliyiz. Tekrarında yarar var; Mağrur olma padişahım senden büyük Allah var. Bir de HALK var.
* Sen benim hürriyetim ve esaretimsin. Sen, çıplak yaz güneşi altında yanan etimsin. Sen memleketimsin. Bu memleket bizim. Önce insan.
* Her çeşit vesayete ve darbeye karşıyım. Çocuklarımı ben, torunlarımı anne ve babaları eğitir.
* YETER! Söz gençliğin.
* 3 tane çağdaş ve demokrat torunum var. Onları dedesi ve anne babası yönetecek. Asla devlet değil. Önce torunlar, sonra çocuklar. Önce insan.
* Ben bu partiye demokrasiyi savunduğum için geldim. Hala bu dünyamı yaşatıyorum. Hiç kimse bunu engelleyemez Önce insan...
* Dağlarına bahar gelmiş memleketimin, haberin var mı? Taş duvar Demir kapı Kör pencere. Önce insan.

YORUMLAR 26
  • HÜSEYİN ARPACI 10 yıl önce Şikayet Et
    DADAŞ. ne dağılması daha küvvetli bir şekilde geliyor sen hiç tasalanma.%60 a doğru gidiyor sen ve senin gibiler ancak rüyasında görebilir ak partinin dağıldığı.bu olaydan sonra ak koyun kara koyun belli oldu millet kimin milliyetçi kimin vatanperver olduğunu gördü siz at gözlüğü takmaya devam edin.dikkat edin çok değerli mehapeniz barajda boğulmasın geçen zor kurtarmıştı.malum birilerinin sayesinde.
    Cevapla
  • YILMAZ BABUTCU 10 yıl önce Şikayet Et
    ..süslü laflar. ..önce insan,önce halk öylemi vekil efendi,sormak lazım sana senin mensubu olduğun partinin genel başkanını kim başbakan yaptı,halk değil mi, o zaman biraz saygı göstermeyi bil, ağzınızdan halk lafı demokrasi hiç eksik olmaz adeta sakız olmuş ama o halka zerre kadar saygılı değilsiniz,istiyorsunuz ki azınlık çoğunluğa hükmetsin, sayın başbakanı halk seçtiği için hala orda bunu o koca kafana sok
    Cevapla
  • hakkı coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    yanılıyorsunuz . ak parti işi iyice sağlamlaştırdı sağ ana üssü oldu sol kan kayp ediyor akıllı insanlar eski alışkanlıklarını bırakıyorlar. her kesimin iyiliği için AKP şartTIR
    Cevapla
  • Ertürk Samancı 10 yıl önce Şikayet Et
    demokrasi . akbabalari, losemik akyuvarlar, beyaz kuf mantarlari, Unutma hukuk olmadan hak olmaz.. bir gun sayet oglun sana el kaldirir, torunun seni evini yakarsa hic uzulme olurmu.Oglun haklidir. Esinde seni kapi disari ederse, onada darailma(!?). Bunun adi demokrasidir(?).Veya bu insanlar senin evini talan yakarlarsa , bence hic uzulme.olurmu. karanfil ve gul ver onlara. Bunun adi sevgidir, demokrasidir.
    Cevapla
  • Tuvad Nıdya 10 yıl önce Şikayet Et
    işte anap gibi ak partinin hendikapı da bu. princin içindeki beyaz taşlar...başından beri akp yi ve özellikle başbakanı desteklediğim halde bu tiplerden korkumdan ak partiye oy veremiyordum...zor zamanlarda ilk hançeri bu brütüs ler vurur çünkü...çare yok kitle partilerinin kaderi bu..dikensiz gül bahçesi olmuyor işte...son olaylar akp den ziyade parti yönetimindeki sayın Erdoğan ve sadık arkadaşlarına karşı düzenlenmiş bir komplo haline geldi...Özellikle onlardan kurtulmak istiyorlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi