Önce Kazlıçeşme, sonra Türkçe Olimpiyatları

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Kazlıçeşme'de düzenlenecek olan mitingin milli iradeyi saygı duyulmasını önceleyen bir miting olduğunu söyledi. Babuşcu, mitingin ardından partilileri Türkçe Olimpiyatları'na davet etti.

Önce Kazlıçeşme, sonra Türkçe Olimpiyatları
Önce Kazlıçeşme, sonra Türkçe Olimpiyatları
GİRİŞ 12.06.2013 18:29 GÜNCELLEME 12.06.2013 18:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aziz Babuşçu, Gezi Parkı olaylarını ve Tandoğan ile Kazlıçeşme Meydanı'nda düzenlenecek mitingleri Samanyolu Haber televizyonunda katıldığı bir programda değerlendirdi. Kazlıçeşme'de yapılacak mitingle ilgili konuşan Babaşcu, "Bu miting asla bir güç gösterisi, 'bizim sayımız, bizim kalabalığımız' anlamında sıradanlaştırılacak cümlelerle izah edilemez. Yapılmak istenen; milli iradeye saygı diyoruz. Bu oyun milli iradenin ortaya çıkardığı, seçtiği ve başbakan yaptığı bir lidere karşı yapılıyor.

Dolayısıyla milli iradeye saygı duyulmasını önceleyen bir başlık altında mitingi öne çıkarıyoruz. Bu büyük oyunu biliyoruz, bunun farkındayız. 'Büyük oyunu bozmaya, haydi tarih yazmaya' diyoruz. Çünkü bu büyük tezgahı hazırlayanlar, bu oyunun sonunda yeni bir tarih yazılacağını, yeni bir başlangıç olacağını da çok iyi biliyorlar. Milli iradeye saygıyı ve saygılı olma gerekliliğini Kazlıçeşme'de haykırmak istiyoruz." dedi.

'ÖNCE KAZLIÇEŞME SONRA TÜRKÇE OLİMPİYATLARI'

Mitingin ardından Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenecek Türkçe Olimpiyatları'na katılmak isteyenler için ulaşım kolaylığı sağlanacağını da belirten Babuşcu, "Aynı gün Türkçe Olimpiyatları'nın finali var Olimpiyat Stadı'nda. Biz şunu söylüyoruz; 'önce Kazlıçeşme'ye, sonra olimpiyata' Bizim miting alanımızdan olimpiyata geçmek isteyenler için de gerekli ulaşım kolaylığını sağlayacağız. Bizim hafızamızda geçmişte ödenen çok büyük bedeller var. Önümüzdeki süreçte bu millete yeniden bedel ödetmek isteyenlerin farkında olmak ve bu duyarlılıkta beraber hareket etme zorunluluğu var. Bu milletin gönül süvarilerinin müthiş organizasyonu ile şekillenecek Türkçe Olimpiyatları'nın da başarılı olmasını diliyorum. Önce Kazlıçeşme, sonra Olimpiyat Stadı diyoruz." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Nail Sivri 10 yıl önce Şikayet Et
    BAŞ(BA)KANIN ADAMLARI. İstanbul il başkanı ,başbakanın danışmanları müthiş ekip.Hükümet mükemmel.Organizasyon saat gibi.Helal olsun bütün emek verenlere.Hafta sonunu iple çekiyoruz.LYS ve Demokrasi sınavına katılan herkese başarılar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı