Erdoğan'dan Alabora'ya: Hesabını soracağız

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Erdoğan'ın hedefinde sanatçı Mehmet Ali Alabora vardı.

Erdoğan'dan Alabora'ya: Hesabını soracağız
Erdoğan'dan Alabora'ya: Hesabını soracağız
GİRİŞ 16.06.2013 06:58 GÜNCELLEME 16.06.2013 12:49
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

"Çevrenin arkasına sığınarak bambaşka bir tuzak kurdular. MHP'li kardeşlerime verdiklerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu yürüyüş birlikte olacak" açıklamasında bulunan Başbakan Erdoğan, Türkiye'ye oynanan oyundan bahsetti. Erdoğan, isim vermeden sanatçı Mehmet Ali Alabora'ya yüklendi: 

"Reyhanlı saldırısının hemen ardından, büyüyen Türkiye'ye bu sefer başka tuzak kurdular. Taksim olaylarının başlangıcında bir sanatçı var. "Mesele Gezi Parkı değil arkadaş. Sen hala anlamadın mı". Bu ülkede hukuk varsa bunun hesabını soracağız. CHP'nin milletvekili de çıkıyor "Mesele Gezi Parkı değil" diyor. Bu öfkenin kinin dışa vurumudur. Bunların derdi Gezi Parkı değildi. Ankara'yı yakıp yıkanların Gezi Parkı ile ne alakası var. Geçitlerdeki seramikleri yakanların Gezi Parkı ile ne alakası var.Bir tarafta Türk bayrağı taşıdılar, bir tarafta Türk bayrağı yaktılar, bir tarafta çadırda mescit yaptılar, öbür tarafta Dolmabahçe Camiinde içki içtiler, bir tarafta Atatürkçü idiler, öbür yanda AKM üzerindeki o paçavralar ne idi.Bölücülerin posterleri ile Türk bayrağı yanyana. Hani siz ulusalcı idiniz. O paçavralara niye göz yumdunuz.Kendi yaşam tarzına saygı isteyenler, başkalarının hakkına tecavüz ettiler."

YORUMLAR 32
  • SaNCaKTaR BaBa 10 yıl önce Şikayet Et
    İşte BAŞBAKAN işte MİLLET!. Sizin yüzünüzden 10 gündür TV'yi açmıyorum neden vatana ihanet edenleri izleyeyim ki! Ama iyi oldu herkes yüzünü belli etti. İş bankası hesabımı kapattım darısı garantiye. Bizim reytingimizle geçinen,orada halkı galeyana getirmek isteyen Provekatörlere kim destek çıkıyor ise bize de bildirilsin ki. Onları Milletin İradesi ile ezelim. Bu iradenin karşısında hangi güç durabilmiş ki satılmışlar durabilsin. Biz ki Kanuni Sultan Süleyman'ın torunları Atatürk'ün çocuklarıyız. Çanakkale'de kendi cenaze namazlarını kılan milletin çocuklarıyız. Ama hata bizde sizi adam yerine koyduk,size hürmet ettik. Tek kazancımız ise satılanlarla, SATILMAYANLAR arasında ki fark ne gördük...
    Cevapla
  • ÖZCAN AYAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten de ALABORA (!). Adam alabora olmuş kendisinden haberi yok. Tabi ki zavallı.
    Cevapla
  • Kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    ZAVALLI MEHMET ALİ ALABORA.... Mehmet Ali Alabora unutma seni en çok seyreden o kolunda olmayan millettir.Kol kola girdiğin kimliği belirsiz kişiler seni tanımayan kişilerdir.Ama bu saatten sonra sen millett için bir hiçsin.
    Cevapla
  • Ali Kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    başbakanım bir lafınıza katılmıyorum. mehmet ali alabora sanatçı değildir. bu adam provokatördür. bu adam zavallıdır.
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 10 yıl önce Şikayet Et
    solun yaptıkları bir değil iki değil. ama örnek davranışlar sergiliyor, sağ kesim bu örnekleri iyi okumalı gerektiğinde aynı yöntemi kullanabilmelidir.okuyup öğrenmeli hiçbir konu ve alanda geri kalmamalıdır. sanat,turizm,ekonomi vs.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saçlarına kına yakıp asker çorbası içtiler: 57. Alay Vefa Yürüyüşü başladı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık