Başbakan Erdoğan: Burada hatamız var

Bir süredir tatil yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz bu gençliğe geleneklerini öğretemedik. Burada hatamız var" dedi.

Başbakan Erdoğan: Burada hatamız var
Başbakan Erdoğan: Burada hatamız var
GİRİŞ 02.07.2013 13:40 GÜNCELLEME 02.07.2013 16:13
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın konuyla ilgili sözleri şöyle;

Gençliği biz seviyoruz.  Biz bu gençliğe geleneklerini öğretemedik. Burada hatamız var. Geleneğini bilmeyen genç geleceğini bulamaz. Sıkıntı burada bunu başarmamız lazım. Gelenekten geleceği bir yürüyüşü hep birlikte başarmamız lazım.

YORUMLAR 104
  • Abdurrahman Kaba 10 yıl önce Şikayet Et
    Bıyık Ve Umut.... Başbakanımız'ın bu traş şekli ve bıyıkları bizlere O'nun eski İstanbul Belediye Başkanlığı zamanlarda ki halini Merhum Erbakan Hocamızın yanındaki zamanları çağrıştırıyor. Başbakanımızın çıkarmış olduğu O Milli Görüş gömleğini de tekrar giymesi konusundaki Umudumuzu hiç yitirmedik...
    Cevapla
  • Serhat Candan 10 yıl önce Şikayet Et
    DADAŞ suriye de 100 bin sünni müslüman şehit oldu.. KATİL ESADI MI DESTEKLESEYDİK ?. Dadaş sen esadı mı destekliyorsun. suriye siyasetinin nesi hatalı.. boş konuşuyorsun .. Katillerin yanındamı yer alacaktık.. Bence sen mezhepsel yakınlığından dolayı esadı destekliyorsun..
    Cevapla
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    sehven beş yerine altı yazmışım..ne dini bilgimiz kaldı ne cahilliğimiz. siyaseti zaten bilmiyormuşum...soruma cevap vermiyor...kıvıracak yer arıyor...beş rafineri çalışıyor benzin niye pahalı...
    Cevapla
  • metin yaman 10 yıl önce Şikayet Et
    Dadaş biraz yavaş ol kardaş. Dadaş efendiye göre Türkiyede altı tane Petrol Rafinerisi varmış. Birincisi; İzmit'de, İkincisi; İzmir'de, Üçüncüsü; Kırıkkale'de, Dördüncüsü; Mersin'de, Beşincisi; Batman ilimizde. Ancak altıncı rafinerimiz yok. Acaba bu dadaşın bahsettiği altıncı petrol rafinerisi Dadaşlar diyarı Erzurumda olmasın...Olıur da olur, belli mi olur..Dadaş bey Siyasi bilgilerin zayıf, dini bilgilerin çok zayıf, genel kültürün tamamen sıfırlanmış, bir iki kitap okuyup da yorum yapsan daha iyi olmaz mı?
    Cevapla
  • CENGAVER 10 yıl önce Şikayet Et
    AVRUPA BİRLİĞİNE GİRECEĞİZ YA NE GELENEĞİ !. Eskiden İnsanlarda biraz edep, haya, büyüklerine saygı, devletten korku vardı ! Şimdi aşırı özgürlük, şımarma ve tavizlerin sonucu olarak yanlış izlenen ve uygulanan politikalarla ortalık cehenneme dönüyor. PARA ve Maddiyat İlahlaştırıldı, Pek çok Müslüman geçineni bile Dünyaya Tapar oldu kaldıki gavuruna ne diyeceksin, Herşey Eğitimden Sağlığa kadar RANT üzerine kurulursa felaket kaçınılmaz olur, Avrupanın son yasaları İslamiyete uygun olurken bizim Yeni Yasalarımız bizim özümüze tam zıt. Aslında Allah Başta Başımızdakileri ve bizleri uyarıyor gittiğiniz yolu düzeltin diye, ama bunu görecek basiret lazım..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!