Mersin'de AK Parti'den adaylığını açıkladı

AK Parti Mersin teşkilatı kurucularından Nuri Tuna, Akdeniz Belediye Başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

Mersin'de AK Parti'den adaylığını açıkladı
Mersin'de AK Parti'den adaylığını açıkladı
GİRİŞ 16.07.2013 07:36 GÜNCELLEME 16.07.2013 07:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adalet Ve Kalkınma Partisi Mersin kurucu üyelerinden Nuri Tuna, Akdeniz Belediye Başkanlığına Ak Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

Akdeniz'de AK Parti Bayrağını Belediye gönderine dikmeyi hedeflediklerinin altını çizen Tuna, “Akdeniz Belediyesini  kazanabilmek için Parti tabanından gelen yoğun istek üzerine aday olmak için huzurlarınızda . Bu mübarek Ramazan Ayının da Mersin imiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

“AKDENİZ'DE AK PARTİ KAZANACAK"

TUNA “Görevimiz süresince AKP bayrağını her zaman yukarıya taşımak ve her zaman başarıya ulaştırmak için elimizden geleni yaptık. Akdeniz'de AKP kazanacaktır. Bunu da tüm kadrolarımızla başaracağımıza inanıyorum, tüm kalbimle de size söz veriyorum. Şu andan itibaren AKP Gençlik Kolları, Kadın Kolları ile birlikte hepimiz bir aile ortamında, kardeşçe el ele yürek yüreğe Mersinimizin her bölgesini vatandaşlarımızın yarında dolaşacağız” İfadelerini kullandı.

 “AKDENİZ'DE İNSANLAR HİZMETE DOYACAK”

Mersin'de ve Akdeniz İlçesinde etkin siyasetini sürdürmek isteyen AKP Akdeniz Belediye Başkan A. Adayı Nuri Tuna, “Siyasi birikimimi kullanarak mahallelerde partililerle, demokratik kitle ve meslek örgüt temsilcileri ile muhtarlarla görüştüm. Fikir alışverişinde bulundum, bugüne kadar yaşadıkları sıkıntılarını sorunlarını dinledim. İnsanlar artık yeter diyor. Çare, bu ülkede belediyeciliği en iyi yapan AKP kadrosunu göreve getirmektir. Bu bağlamda 2014 yerel seçimlerinde vatandaşlarımızın çoğunluğunun oyunu alacağımızdan eminim” dedi.

YORUMLAR 1
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Ben AKP liyim ama mersinde o kadar alevi varki pek şans tanımıyorum !. doğduğum yer mersin, fakat son yıllarda mersine iç anadoludan okadar alevi göçü geldiki, yerlisini zorlar oldular
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı