Gül: Ümit ederim bu gayretler sonuç verir

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Çözüm sürecine atıfta bulunan Gül, “Terörle mücadelede bütün yollar deneniyor, bu acıyı bitirip terörü gündemden çıkarmak için. Ümit ederim gayretler sonuç verir.” dedi.

Gül: Ümit ederim bu gayretler sonuç verir
Gül: Ümit ederim bu gayretler sonuç verir
GİRİŞ 19.07.2013 21:01 GÜNCELLEME 19.07.2013 22:27

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde misafir ettiklerinin en kıymetli olanlarının şehit aileleri ve gaziler olduğunu söyledi. Ülkenin bölünmez bütünlüğüne kasdedenler olduğunu hatırlatan Gül, kahraman ordunun, bütün emniyet teşkilatının, bütün varıyla mücadele yaptığını ifade etti. Bu mücadelenin neticesinde hedeflerine ulaşamadıklarını anlatan Gül, "Son yıllarda verilen şehitlerin aziz hatıraları sizlersiniz. Sizin gibi şehit ailelierini davet etmiştik. Ümit ederim bundan sonra olmaz. Geçen yıl da onlara bu temennimizi paylaşmıştım. Terörle mücadelede bütün yollar deneniyor. Bu acıyı bitirip terörü gündemden çıkarmak için. Ümit ederim bu gayretler sonuç verir." diye ifade etti.

Herkesin istediği yerde oturabileceğini, birbirine vatandaşların eşit olduğunu anlatan Gül, "Hiç kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur. Huzur, barış, kardeşliğin pekişmesi ümidimiz." diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı