Şimşek, İslam'ı aşağılayan Ekşisözlük'ü lanetledi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İslam dini ve Hz. Muhammed hakkında hakaret içerikli yorumlar bulunduran Ekşisözlük'e Twitter'da tepki verdi.

Şimşek, İslam'ı aşağılayan Ekşisözlük'ü lanetledi
Şimşek, İslam'ı aşağılayan Ekşisözlük'ü lanetledi
GİRİŞ 20.07.2013 14:18 GÜNCELLEME 20.07.2013 14:18
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İslam Dini ve Hz. Muhammed hakkında hakaret içerikli yorumlarla sık sık anılan Ekşi Sözlük yine gündemde.

PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED'E (SAV) KÜFÜR
Dün gece ile bugün sitedeki birkaç başlığa yazılan onlarca entryde, Hz. Muhammed hakkında küfür ve hakaret dolusu yorumlarda bulunuldu.

BAKAN ŞİMŞEK'TEN TEPKİ
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de söz konusu yorumlara onay veren ve sitede tutmaya devam eden Ekşi Sözlük'e Twitter üzerinden tepki gösterdi.

Şimşek, #soysuzekşisözlük hashtag'ine "Peygamber Efendimize hakaret eden soysuzekşisözlük'ü lanetliyoruz" mesajı bıraktı.

YORUMLAR 10
  • Sabit Kal 10 yıl önce Şikayet Et
    Hani onbinler, hani yüzbinler, hani milyonlar?. Böyle din, millet ve devlet düşmanlarının kapısına yüzbinlerle dayandığınız zaman bakalım aynı pervasızlığı yapabiliyorlarmı? Avrupa müslümanları Danimarka ve çok daha güçlü devletlerde İslam'a hakaret edenleri ''korkutabilirken'' kendi memleketimizdeki azılı İslam düşmanlarının bizimle dalga geçebilmesinin sebebini teşhis edebildinizmi? Ben size söyleyeyim: Onlar bizim Peygamberimiz uğruna ölebileceğimiz kadar onu sevdiğimize inanmıyor, çünkü bir inandıran çıkmadı daha. Ama ilk ispatta yüzlerinin beti benzi solacak size garanti veriyorum.
    Cevapla
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    Alan Dışı. Herkes kendi alanında konuşsa keşke. Sayın Bakanımız da alan dışı konuşuyor.not:benzin konusunu da hiç bir hükumet düzeltemez.... tereyağlı ballı ekmek ; hem hükümet için hem dışarı için.. sür sür ye .. afiyet olsun
    Cevapla
  • ümit yaşar 10 yıl önce Şikayet Et
    bence gündemi değiştirmeye çalışıyor yine.... Gündemi değiştirmeye çalışıyor. Yapılan son benzin zammından sonra cevap vermekte bile zorlanıyor. Benzininin üzerindeki vergi yükü litre başına 3,25 tl seviyesinde. Aldığınız benzinin kalitesi de ortada. Hem litre başına 5 lira vereceksin hemde aracın kötü benzinden dolayı arıza yapacak. Benzinlikler şu an maliye gibi çalışıyor. Bütçe neden 3 milyar tl fazla vermesin ki?.
    Cevapla
  • murat ateş 10 yıl önce Şikayet Et
    siteye girip sitenin hitini arttırmamak için siteyi aşağıdaki yolla yasaklamamız gerekiyor. İnternet explorer—araçlar—internet seçenekleri—güvenlik – yasak siteler— yolunu takip ederek açılan pencerede yasak siteler menüsünü seçip altındaki siteler menüsüne tıklıyoruz. Açılan pencerede ekle bölümüne http://eksisozluk.com/ adresini kopyalayıp yapıştırıyoruz. Daha sonra ekle yazısına tıklıyoruz. Pencerenin altındaki kapat yazısına tıklıyoruz. Diğer pencereleride tamam yazısına tıklayarak kapatıyoruz. bu işlemi yaptıktan sonra siteye gimeyi engelliyoruz. isteyerek girmesek bile bazı siteler tarafından yönlendirilerekte siteye girmek zorunda kalabiliriz. fakat yukarıdaki işlemi yaparsak. yanlışlıkla girmemizi de önlemiş oluruz. lütfen bu siteyi engelleyelim ve bunu yayalım. Peygamberimiz için....
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen KIŞKIRTMA ! MANİPÜLASYON !! Mübarek günde en HASSAS olduğumuz noktalara saldırarak AŞIRI TEPKİ vermemizi istiyorlar.. Örneğin BU REZİL sözlüklere erişimin ENGELLENMESİNİ sağlamaya ve SANSÜRCÜ ,GERİCİ ,DİKTATÖR naralarıyla yeniden SAF kesimleri yanlarına SOKAĞA çekmeye çalışıyorlar.YOKSA bu ZAVALLI EZİKLERİN Mahlukatın en üstünü EFENDİMİZ' i (s.a.v) ANMAK neyine?YILDIZLARA bakıp HAVLAYAN bir zavallı KÖPEKÇİK bile daha mantıklıdır BUNLARDAN ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi